Prodej rodinného domu, Uherský Brod, Tovární, 120 m2

Tovární, Uherský Brod

3 300 000 Kč
/za nemovitost
vč. DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 15 727 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTovární, Uherský Brod
ID01699
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná120 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti260 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep

Origo partneři v Uherském Brodu

Popis

Nabízím Vám k prodeji zděný rodinný dům ve skvělé lokalitě, na ulici Tovární v Uherském Brodě.

Dům je v původním stavu, prošel ale částečnou revitalizací v podobě zateplení, fasády a má nová plastová okna. Vytápění domu primárně zajišťuje plynový kotel. V obývacím pokoji jsou navíc umístěny krbová kamna, které velmi rychle zajistí tepelný komfort.

Dům je rozdělen na dvě části. První část o dispozici 3+kk je doplněna ještě o další dva pokoje s kuchyňkou, včetně koupelny a WC ve druhé části domu. Podlahy tvoří linoleum v kombinaci s dlažbou. Původní stav nabízí mnoho prostoru ke změně dispozice tak, aby byly naplněny všechny vaše představy.

Nad celým půdorysem domu se nachází půda s možností přestavby na obytný prostor. Centrem pozemku je dvůr, který je ideálním místem k odpočinku na čerstvém vzduchu v úplném soukromí. Ze dvora jsou přístupné další dva velké prostory, které původně sloužily jako dílny. Tento prostor je také možno přetvořit na obytné.

V okolí se nachází obchod s potravinami, mateřské a základní školy, dětské hřiště. K parkování slouží garáž, která je součástí domu.

Centrum města je v dosahu pěší chůzí do 15 minut. Přímo před okny je autobusová zastávka.

Budu se těšit na společné prohlídky tohoto rodinného domu.
Ing. Martin Souček & Explicit Reality

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Uherském Brodu.