Prodej obchodního prostoru, Praha - Žižkov, Koněvova, 2500 m2

Koněvova, Praha 3, Žižkov

1 Kč
/za nemovitost
více informací o ceně u RK
Hypotéka od 0 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKoněvova, Praha 3, Žižkov
IDN07280
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná2500 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy1100 m2
Podlahová plocha2500 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
DopravaSilnice, MHD, Autobus

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

K prodeji nabízíme rozsáhlý komerční komplex o celkové užitné ploše 2500 m² s pozemkem 1709 m2, zahrnující ubytovnu s kompletním vybavením, restauraci s terasou, solárium a další prostory připravené k individuálnímu využití. Objekt je umístěn v rušné lokalitě s vynikajícím přístupem a vysokou mírou viditelnosti.

Stavba zahrnuje tři podlaží a nabízí možnost navýšení o další patra, dle okolního rázu ostatních budov. Dále parkoviště pro sedm vozidel s možným potenciálem vybudování podzemního parkoviště pro rozšíření kapacity. Objekt je v tuto chvíli plně funkční. Dále je zde dostupných 1000 m² prostor na dvou podlažích, které jsou klimatizované a po celkové rekonstrukci, v nadstandardním provedení a připravené k pronájmu.

Detaily k jednotlivým plochám:

Restaurace: 230 m² interiéru a 40 m² venkovní zahrádka
Ubytovna: 820 m² plochy
Solárium: 110 m² plochy
Další prostory: 1000 m² připraveno k pronájmu
Další Skladové prostory: 150 m² + ostatní plochy


Pro více informací kontaktujte manažera nabídky.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 3.