Pronájem bytu 3+kk, Praha - Smíchov, Šiklové, 115 m2 (ID: 1240968)

Šiklové, Praha 5, Smíchov

Cena na vyžádání
/za měsíc
Plus zálohy na služby a elektřina
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠiklové, Praha 5, Smíchov
IDV21
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná115 m2
Patro6. z 6
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha115 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme luxusní vybavený byt ve vyhledávané lokalitě pražského Smíchova v nově vzniklé rezidenci Smíchov city. K dispozici je také garážové stání šíře 4m, sklep a dvě terasy.

Vybavení:
Kombinace skříní a komód na míru (chodba zrcadlová a v ložnici skříň plus komóda+knihovna) viz přiložené vizuály. Skříně s automatickým LED osvětlením. Pračka se sušičkou, automatické žaluzie, SMART home - ovládání vytápění, rekuperace, žaluzií na dálku. Jídelní stůl se židlemi, sedačka atp.

Dispozice:
Rohový byt v 6. NP s výhledem 270° od Pražského hradu přes Vyšehrad až na Paví vrch, orientace severovýchod až západ se dvěmi terasami tvoří obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem a dvě samostatné ložnice. Byt se pyšní dřevěnou podlahou a jeho součástí je také koupelna s vanou a pračkou, oddělená toaleta a technická místnost. Nová kuchyňská linka s veškerými kvalitními spotřebiči. Lednice s mrazákem, myčka na nádobí, indukční deska, digestoř, trouba. Dvě prostorné terasy s výhledem na Prahu jsou další dominantou tohoto luxusního bydlení. Byt dále disponuje automatickými žaluziemi, magnetickými dveřmi, rekuperací atp. Byt má svou vlastní komoru/prádelnu s pračkou se sušičkou s dlažbou která je stejná v zádveří, WC a koupelně, ostatní plochy bytu luxusní dřevěné mahagonové parkety. Kromě toho, že projekt Smíchov City nabídne dva krásné velké nové parky, oby­va­te­lé domů v objektu budou mít k dispozici svou vlastní uzavřenou zahradu, do níž nebude mít přístup nikdo jiný. O bezpečí rezidentů se vedle přístupového a kamerového systému postará také centrální recepce.

Lokalita:
Velkou výhodou rezidenčního domu je absolutní dostupnost. Metro, tramvaje, autobusy, vlaky jsou v přímém sousedství. Letiště Václava Havla je vzdálené jen necelou půl hodinu. A skvělá je i dostupnost autem a přímé napojení na městský okruh.
V přízemních nebytových prostorech jsou nové restaurace, obchody, potraviny, kavárny, prodejna výtvarných potřeb s workshopy pro děti i maminky.

K nastěhování ihned.

Cena pronájmu za byt včetně sklepní kóje 49.000,-/měs., na přání pronájem garážového stání s automatickým otvíráním na SPZ a kamerovým monitoringem, poplatky: 7 000 Kč
Vratná kauce

Neváhejte nás kontaktovat a sjednat si schůzku ohledně bližších informací.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 5.