Prodej rodinného domu, Týnec nad Labem, Bezručova, 120 m2 (ID: 1240596)

Bezručova, Týnec nad Labem

4 999 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 23 824 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBezručova, Týnec nad Labem
ID00622
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná210 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha120 m2
Plocha nemovitosti1077 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Týnci nad Labem

Úklidové služby

Popis

V zastoupení majitelů pro Vás máme ideální rodinný domek vhodný k rekonstrukci podle vašich představ.
Dům se nachází v klidné části města, přesto nedaleko Masarykova náměstí. Na městský úřad dojdete pohodovou chůzí za 5 minut. Vzhledem k tomu, že dům stojí na konci slepé ulice nemusíte se bát o vaše děti. Stejně tak kočičky a pejsci zde budou zajisté spokojeni. Ze zahrady máte krásný výhled do údolí a na místní rybníky. Tento dvoupodlažní dům je dispozičně řešen jako 4+1 o podlahové ploše 120 m2 + 60 m2 sklepa s vysokým stropem který využijete k vytvoření dalších prostorů jako je prádelna, posilovna, nebo třeba dílna. Velkou výhodou je boční vstup do sklepa i přímo ze zahrady. Co se týká úsporného provozu tak na tom majitelé nešetřili. Dům je dřevostavba obložená zdivem a zateplená 10 a 16 cm polystyrénem. Dále zde máte trojskla které už sami o sobě jsou perfektně izolační. Tepelnou prostupnost mají trojskla oproti dvojsklu jednou tak lepší. Což je výhodné v létě, kdy se interiér tolik nepřehřívá. Nemalé peníze investovali majitelé i do kotlů. Můžete si vybrat zda budete topit kotlem na plyn, na elektriku a nebo poloautomatickým kotlem na tuhé paliva kde přikládáte pouze jednou za tři dny. Poslední kotel kupovali majitelé v roce 2014 a stál 75.000,- Kč.
Dispozičně lze samozřejmě pokoje měnit. Příčka mezi jídelnou a kuchyní lze jednoduše vybourat a místnost samozřejmě zvětšit.
Velkorysá zahrada o velikosti 1077 m2 je udržovaná se vzrostlými stromy. Za domem se nachází prostorná dvojgaráž.
Do domu je zavedena elektřina, plyn, dům je napojen na obecní vodovodní řád a kanalizaci. Orientace domu je jižním a západním směrem . Doporučuji prohlídku.
Vzhledem k tomu, že dům se nachází ve městě, nalezete zde veškerou občanskou vybavenost - mateřskou i základních školu, obecní úřad, lékaře, zdravotní středisko, dětské hřiště, supermarket, restaurace atd. Zastávka autobusu je pár minut od domu. Vlakem jste v Kolíně za 15 minut, v Praze na Hlavním nádraží jste za hodinu. Pro více informací či prohlídku nemovitosti kontaktujte našeho certifikovaného makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Týnci nad Labem.