Prodej rodinného domu, Sulice - Nechánice, Džbánka, 155 m2

Džbánka, Sulice, Nechánice

15 999 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 76 247 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDžbánka, Sulice, Nechánice
ID26276
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná155 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy127 m2
Podlahová plocha155 m2
Plocha nemovitosti1394 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti111 kWh/m2 za rok
Garáž
Terasa
Parkování

Origo partneři v Sulicích

Úklidové služby

Popis

Sto šedesát metrů rodinné pohody. Spousta místa, dostatek úložného prostoru v každém patře, chytře vyřešený stylový interiér do posledního detailu, K tomu zahrada s terasou, kde můžete trávit volný čas, nebo se potkávat s přáteli. To vše nabízí dům 5+KK z roku 2012 v obci Nechanice u Sulice na pozemku 1394 m². Překvapí nejen prakticky a moderně zařízeným interiérem, ale i tichem a klidem uvnitř budovy.
Ve spodním patře je šatna, která je propojená se vstupem do garáže, technická místnost, koupelna, jídelna s kuchyňským koutem a v obývacím pokoj máte k dispozici bar s vestavěnou vinotékou. V horním patře je stylová koupelna a 3 pokoje, kde každý pokoj má svojí šatnu. Podlahy jsou ve spodním patře všude vinylové podlahy. V horním patře je v pokojích dřevěná podlaha, na chodbě vinyl a v koupelně dlažba.
Terasa nabízí dostatek prostoru pro grilování, posezení a vedle terasy na zahradě je prostor pro vířivku a odpočinek. Na terase je exotické dřevo je celý prostor je velmi prakticky řešený. Dům má cihlovou fasádu, je velmi praktická, protože nevyžaduje žádnou údržbu a má neomezenou životnost. Bezesporu také patří k nejstylovějšímu řešení, je elegantní a nadčasová, sluší moderním i klasickým stavbám.
V domě jsou nainstalovány stropní infrapanely na elektřinu, díky nimž výrazně ušetříte za vytápění celého domu. Voda je z vlastní studny. K dispozici jsou zánovní vestavěné spotřebiče v kuchyni.
Majitel tohoto domu zde s láskou a pečlivostí vytvářel svůj životní sen, přičemž nešetřil úsilím ani detaily, aby zajistil, že se zde každý bude cítit jako v bavlnce a mohl se ponořit do atmosféry pohody a klidu. V lokalitě je členitá krajina s okolními loukami, rybníky a lesy s nádhernou přírodou na dosah.
Nechánice, malebná a poklidná vesnička, se kousek od Sulice. Je to místo, kde se čas zdá být v harmonii s přírodou, a kde je každý dech čerstvého vzduchu jako pozvání k objevování okolních lesů. Pouhých cca. 30 minut cesty autem od ruchu Prahy se ocitnete v oáze klidu. Pěšky se během dostanete do lesa, k víkendovým výletům láká nedaleké deset kilometrů vzdálené Posázaví. V Sulici dále nejdete: - mateřskou školu - základní školu - Lidl a Tesco - sportoviště - Další občanská vybavenost se nachází v nedaleké Jesenici u Prahy. - V Praze jste do cca. 30 ti minut.
Pokud vás tento dům zaujal, můžete se na něj podívat v rámci 3D virtuální prohlídky, kterou Vám rádi na vyžádání pošleme, nebo si ho rovnou prohlédnout na vlastní oči. Ev. číslo: 26276.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sulicích.