Pronájem bytu 2+kk, Brno, Cejl, 57 m2 (ID: 1239536)

Cejl, Brno

24 000 Kč
/za měsíc
Včetně internetu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaCejl, Brno
IDBMiCe5
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná57 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Balkon
Garáž
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

U TÉTO NEMOVITOSTI SE NEPLATÍ PROVIZE

Luxusní 2+kk byt s terasou v nepřekonatelném industriálním stylu na ulici Cejl v Brně o celkové výměře 57 m2. Novostavba z roku 2021, byt je plně vybavený a také velmi dobře zvukově odizolovaný – v bytě se budete cítit, jako „na samotě u lesa“. Nachází se v něm také klimatizace a rekuperace vzduchu, která vám zaručí, že budete i v centru Brna dýchat čerstvý vzduch. Budova navíc disponuje vysokou mírou zabezpečení – 18 bezpečnostních kamer v celé budově, vstupní brána a vchod na čip. K dispozici je i suterénní garáž. Pokud budete potřebovat cokoliv vyřešit, v prvním patře naleznete recepci a správce budovy.

Byt se nachází v centru Brna na ulici Cejl v překotně se rozvíjející oblasti Zábrdovic. V blízkosti najdete zastávky MHD a bezpočet kaváren a obchodů, včetně Brněnky a drogerie. Kousek od budovy je i divadlo a Úrazová nemocnice. Vlněna Business Center je od budovy jen 15 minut pěší chůze. Budova disponuje výtahem a vysokou mírou zabezpečení – kamery jsou nainstalovány i u zvonků.

V bytě najdete předsíň (11 m2), koupelnu o velikosti (3,3 m2) se sprchovým koutem, záchodem a umyvadlem, šatnu (3,1 m2), obývací pokoj (22,3 m2) a také ložnici o velikosti (9,6 m2). Nechybí ani plně vybavený kuchyňský kout (6,6 m2). K bytu patří také terasa (5,7 m2). 

Byt je plně vybavený. V kuchyňském koutě nechybí lednička, mrazák, myčka a trouba. V bytě je také postel, gauč a stůl s židlemi. Důmyslné skříně vám zaručí dostatek úložného prostoru.

Byt také disponuje klimatizací a rekuperací vzduchu. Tento byt má venkovní žaluzie, díky kterým do objektu v parných létech nebude svítit slunce. Celý byt se tak dá perfektně ochránit od tepla. Každý byt má pak tzv. “blackout” závěsy pro kvalitní spánek v naprostě tmě, pokud budete chtít.


S pronájmem se pojí také spousta služeb, které vám zajistí pohodlné bydlení. Pod budovou jsou k dispozici garáže s nosností 2 tuny (není podmínkou pronájmu). Autem se do budovy dostanete pomocí mobilního telefonu GMS bránou a vraty přes závoru. Parkování v suterénní garáži stojí 2 000 Kč (80€)/měsíc.

V domě se také ve 3. patře nachází centrální místnost s pračkami a sušičkami, žehlícím prkem, žehličkou, vysavačem a tabletami na praní. Najdete tam také místnost na kola a kočárky. Za úklid jednotky je možné si připlatit. V ceně je internet s vysokou rychlostí Wi-Fi 300/300Mbps. V případě potřeby (například při technicky náročné práci na HO) je možné dokoupit rychlejší internet.

V případě obývání jednotky 2 osobami je cena energií 6 800 Kč (272€). Vratná kauce je ve výši dvou nájmů tzn. 50 000 Kč (2000€). K první platbě je také potřeba přičíst částku 1 250 Kč (50€), která bude využita k profesionálnímu úklidu po odstěhování nájemce.
DŮLEŽITÉU TÉTO NEMOVITOSTI SE NEPLATÍ PROVIZEMAJITEL NEMOVITOSTI VYŽADUJE PLATBU NÁJMU V EURECH

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.