Prodej bytu 3+1, Kladno, Severní, 72 m2

Severní, Kladno

Rezervováno
4 690 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 351 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaSeverní, Kladno
ID762
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná79 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha72 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Lodžie

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

REZERVOVÁNO.Chcete ihned bydlet v zrekonstruovaném bytě s hezkým výhledem do zeleně, pak je tento byt pro Vás správná volba. Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout prodej světlého, zrekonstruovaného, panelového bytu 3+1/L o velikosti 74,7m2 a s lodžií o velikosti 6,8m2, ve 4NP/ ze 7NP, s výtahem, sklepem a kolárnou. Byt se nachází v revitalizovaném panelovém domě v žádané lokalitě Severní, Kladno – Rozdělov.

Dispozice bytu: prostorná předsíň – rohová skříň, koupelna zděné jádro s vanou, umyvadlem a umyvadlovou skříňkou, se dvěma vestavěnými skříněmi a toaletou, vyměněná kuchyňská linka s prostornou spižní skříní, s plynovou varnou deskou, digestoří, horkovzdušnou troubou, mikrovlnnou troubou, myčkou, lednicí s jídelnou navazuje na prostorný obývací pokoj opět, dětský pokoj s vestavěným nábytkem na míru z roku 2021, prostorná ložnice s vestavěnou skříní a skříňkami na míru.

Rekonstrukce bytu probíhala postupně v roce 2018 předělány podlahy v obývacím pokoji a na chodbě, v roce 2021 předělány podlahy v dětském pokoji a byl pořízen vestavěný nábytek, v roce 2022 pořízen nový vestavěný nábytek do koupelny a nainstalováno nové umyvadlo. Podlahové krytiny dlažby a plovoucí podlahy, rozvody elektřiny v mědi, rozvody vody v plastu, sádrokartonové podhledy s osvětlením, plastová okna, vyměněné vnitřní dveře, vchodové dveře - bezpečnostní. Výtápění ústřední dálkové s měřiči, internet. Měsíční poplatky v bytě činí 6.090,-Kč/měs pro 3 os, z toho fond oprav činí 1705,-Kč.

Dům po revitalizaci v roce 2018 (zateplení, fasáda, střecha).
Příjemná a klidná lokalita, díky výhodnému umístění budete mít vše důležité na dosah ruky – obchody – Coop ihned u domu, PENNY, TESCO, Lidl. lékaře, školu, školku, dětské dopravní hřiště, inline dráha před domem, zastávky MHD a pražských autobusů jen pár kroků od domu, výborné autobusové i vlakové spojení na letiště Václava Havla, do Prahy, autobusová zastávka ve vzdálenosti 5 minut pěší chůze, nájezd na dálnici cca 10min jízdy autem, na okraj Prahy cca 25 min jízdy autem. Možnost financovat koupi bytu hypotékou – rádi Vám rádi Vám pomůžeme s vyřízením hypotéčního úvěru. Doporučuji prohlídku tohoto bytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Kladně.