Prodej rodinného domu, České Budějovice - České Budějovice 2, České Vrbné, 122 m2 (ID: 1238835)

České Vrbné, České Budějovice 2

11 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 57 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČeské Vrbné, České Budějovice 2
ID866599
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná122 m2
VybavenoNe
Druh objektuRohový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti180 m2

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Exkluzivně nabízíme ke koupi půvabný rodinný dům s garáží, bazénem a zahradním domkem v žádané lokalitě České Budějovice - České Vrbné.
Tento rohový dům na klidném místě byl postaven z kvalitní cihly a je umístěn na pozemku o rozloze 817 m², zastavěná plocha činí 180 m², užitná plocha domu jako takového je pak 122 m² s možností rozšíření o podkroví. Terasa slibuje příjemné chvilky odpočinku u bazénu. V domě jsou dvě koupelny s podlahovým vytápěním pro vaše komfortní bydlení, dále v kuchyní spíž, šatna, technická místnost, obývací pokoj s krbem a dvě ložnice. Kvalitní provedení instalací zahrnuje elektřinu v mědi a vodu v plastu. Topení je řešeno plynovým kotlem. Možnost vybudování podkroví pro další rozšíření prostoru se přímo nabízí a je pro to vše přichystáno. Stav nemovitosti je velmi dobrý, což umožňuje okamžité nastěhování bez dalších investic. Tato nabídka představuje ideální rodinné bydlení s vynikající dostupností a všemi benefity klidné oblasti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Českých Budějovicích.