Pronájem bytu 2+kk, Praha - Písnice, Švihovská, 51 m2

Švihovská, Praha, Písnice

19 500 Kč
/za měsíc
+ poplatky 4.000 Kč/měsíc včetně zálohy na elektřinu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠvihovská, Praha, Písnice
ID022-NP02732
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná51 m2
Patro4. z 4
VybavenoAno
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha51 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti115.46 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám příjemné bydlení v bytě s balkonem ve 4. patře bytového domu s výtahem v klidné lokalitě Písnice. Byt je plně zařízen a tvoří ho obývací pokoj spojený s kuchyní vybavenou kvalitními spotřebiči – troubou, keramickou indukční varnou deskou, digestoří, myčkou a lednicí s mrazákem, ložnicí s dvojlůžkem a šatní skříní a koupelnou s vanou a pračkou. V obývacím pokoji je rozkládací sedací souprava, skřínky a police. Tento světlý byt nabízí komfortní bydlení pro jednotlivce či pár.
K dispozici je venkovní parkovací místo před domem.
Okolí domu je plné zeleně pro relaxaci .V docházkové vzdálenosti jsou přírodní parky Modřanská rokle, Komořanské údolí, Cholupická bažantnice a Točná – Šance. Kompletní občanská vybavenost je v místě. OC Chodov a Průhonice-Čestlice vzdálena jen pár minut autem. Skvělá dopravní dostupnost jak do centra Prahy tak napojení na Pražský okruh, možnost připojení na veřejnou dopravu, nedaleko je stanice autobusu. Ideální pro ty, kteří hledají moderní bydlení s veškerým komfortem K dispozici od 1.6.2024.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4.