Prodej pozemku pro bydlení, Hluboká nad Vltavou, Ježkova, 1541 m2

Ježkova, Hluboká nad Vltavou

6 009 900 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 641 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaJežkova, Hluboká nad Vltavou
ID5059-P
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1541 m2

Origo partneři v Hluboké nad Vltavou

Popis

Hledáte ideální pozemek pro stavbu vašeho vysněného domu? Nabízíme k prodeji pozemek v Hluboké nad Vltavou-Zámostí o výměře 1.541 m2. Nehledejte nic jiného než okouzlující krajinu Hluboké nad Vltavou! Toto malebné městečko zasazené na klidném břehu řeky Vltavy nabízí únik od shonu městského života. Užijte si život venku v celé své kráse. Obklopte se štědrostí přírody, když budete prozkoumávat turistické stezky, rybařit v nedalekých řekách nebo prostě odpočívat uprostřed krásy svého vlastního dvorku. Výhodná poloha: I přes své klidné prostředí má Hluboká nad Vltavou výhodnou polohu jen několik minut jízdy autem od velkého města jako jsou České Budějovice. Užijte si to nejlepší z obou světů – klid venkovského bydlení v kombinaci se snadným přístupem k městské občanské vybavenosti.
Pozemek je územním plánem určen k výstavbě rodinného domu a je kompletně zasíťovaný. Příjezd k pozemku je po veřejné komunikaci. Na pozemek je přivedena elektřina, kanalizace, vodovod, možnost napojení plynovodu. V dosahu je kompletní občanská vybavenost. Nenechte si ujít tuto vzácnou příležitost vlastnit kousek ráje v Hluboké nad Vltavou. Kontaktujte nás a naplánujte si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hluboké nad Vltavou.