Prodej apartmánu, Ústup, 140 m2

Ústup

6 900 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize, právního servisu
Hypotéka od 32 883 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaÚstup
ID143-NP06605
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1805 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy360 m2
Podlahová plocha140 m2
Plocha zahrady803 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální elektrické, Jiné
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaMístní zdroj, Studna
Garáž
Převod do OV

Origo partneři v Ústupu

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodej jedinečnou venkovskou rodinnou usedlost se čtyřmi apartmány , v obci Ústup, okr. Blansko.

Ústup je malá vesnice, nacházející se přibližně 50km severně od Brna. Jedná se o krásné místo, obklopené nádhernou přírodou, které vám poskytne naprosté soukromí.

Tato nemovitost je tvořena souborem několika budov a nabízí mnoho možností budoucího využití - trvalé bydlení, rekreace nebo komerční využití v podobě pronájmu ať již jednotlivých apartmánů nebo celé nemovitosti.

Nyní jsou v nemovitosti vybudovány 4 apartmány. V hlavní budově jsou situovány dva apartmány - první s plochou 59 m2, skládá se ze zádveří 7 m2, kuchyně 14,5 m2, obývacího pokoje 21 m2, ložnice 12 m2, koupelny s WC 5 m2. Druhý apartmán (27 m2) je tvořen prostorným pokojem s kuchyňským koutem 23 m2 a koupelnou s WC 4 m2.

Ve vejminku je k dispozici útulný apartmán (22 m2) se spaním "na patře", koupelnou s WC. Čtvrtý apartmán (26 m2) s dispozicí 1+kk zútulňují klenuté stropy a má také k dispozici samostatnou koupelnu s WC o výměře 4 m2.

Nemovitosti nechybí ani bohaté technické zázemí - příprava na saunu, prostor k posezení větší společnosti při nepříznivém počasí, dvě stodoly a garáž. Za domem se rozprostírá rovinatá zahrada se vzrostlými stromy. V roce 2022 byla dokončena rekonstrukce, zahrnující izolaci a pokládku nových podlah, rekonstrukce veškerých inženýrských sítí, vybudování WC a samostatných koupelen, ve všech apartmánech, instalaci tepelného čerpadla. Všechny apartmány mají také nově instalované kuchyňské linky, včetně spotřebičů.

Díky virtuální prohlídce, která je součástí této prezentace, si můžete nemovitost projít z pohodlí vašeho domova.

IS: pitná voda je čerpána z vrtu + na WC je využívána voda ze studny, elektřina 230V a 400V, vytápění - tepelné čerpadlo + el. topné panely, ohřev vody - tepelné čerpadlo + el. bojler.

Krásné okolí Ústupu nabízí spoustu druhů sportovního vyžití - od procházek, přes cyklistiku až po sjezdové lyžování. Širší okolí nabízí spoustu památek, přírodních krás a kulturního vyžití.
V zimním období je možné využít lyžařské středisko v Olešnici, které se nachází ve vzdálenosti pouhých 5 km.
V létě je možné koupání v 5 km vzdálené Křetinské přehradě.
V nedalékém okolí se dále nacházejí např. zříceniny hradů, hrad Svojanov či v Bystřici nad Perštejnem, zámky v Letovicích či Boskovicích, jeskyně Blaničtích rytířů, Vírská přehrada, atd.

Celková výměra pozemku činí 1805 m2, z toho samostatná zahrada za nemovitostí 803 m2, kde je před připravena voda,odpady a el.energie na případnou výstavbu například 2- 3 ks chat či pro jiné využití.

Nemovitost je prostá jakýchkoliv právních vad a je ihned k dispozici.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto uvádíme energetickou třídu G.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje apartmánů v Ústupu.