Prodej rodinného domu, Všemyslice, 340 m2

Všemyslice

4 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 22 637 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVšemyslice
IDJ09793
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná340 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy504 m2
Plocha nemovitosti1674 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti652 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Terasa
Parkování
Bazén

Origo partneři v Všemyslicích

Popis

Kousek od Týna. Kousek do přírody. Bazén, terasa, soukromí a potenciál pro vytvoření domova přesně podle vašich představ.

Ve výhradním zastoupení majitele vám představujeme prodej rodinného domu ve Všemyslicích.
Dům se zastavěnou plochou 504 m² (do plochy nezapočítáváme stodolu) a pozemkem o celkové rozloze 1674 m² je aktuálně částečně v rekonstrukci. Čeká na správného majitele, který ji dotáhne do konce.
V galerii najdete virtuální prohlídku celého domu nebo vám jí na požádání velice ráda zašlu (ne všechny realitní servery nám umožní její zobrazení).

Velkými dřevěnými vraty se dostanete na uzavřený dvůr. Z něj se můžete vydat do obytné části objektu o dispozici 5+kk se sociálním a technickým zázemím. I přesto, že tato část prošla rekonstrukcí, před nastěhováním bude vyžadovat pár kosmetických úprav.

Přízemí se skládá ze vstupní chodby (19,2 m²), obývacího pokoje s přípravou na kuchyňskou linku (60,7 m²) a spíží (1,23 m²), tří ložnic (15,4, 15,3 a 12,2 m²), z nichž jedna disponuje prostornou šatnou (4,6 m²), koupelny s vanou (6,5 m²), technické místnosti se sprchou (13,7 m²) a finské sauny (4,5 m²). Z obývacího pokoje vede schodiště do samostatného pokoje v podkroví (12,2 m²) se šatnou (4,6 m²).
Ve spodním patře dále najdete další místnost technického zázemí (13,2 m²), sklad a původní chlévy hospodářského stavení.


Dalším samostatným vstupem ze dvora se můžete vydat po schodech do půdního prostoru, kde se v rámci nedokončené půdní vestavby (164,6 m²) nabízí prostor pro vaší fantazii k vybudování interiéru podle vaší vize. Původní myšlenkou bylo vytvoření malého rodinného penzionu. Jako noví majitelé tak můžete pokračovat v zamýšleném projektu či využít dům například k vícegeneračnímu bydlení.

Z krytého vjezdu na pozemek můžete vejít i do (rekonstrukcí prozatím netknuté) přízemní místnosti, na kterou navazuje krytá venkovní terasa (44 m²). Odpočinek a odpolední kávu na terase si přes léto můžete zpříjemnit koupáním v bazénu o rozloze 18 m².

Dům je připojen na vodovod a elektřinu, kanalizace je svedena do jímky. Vytápění je zajištěno teplovodním ústředním topením, napojeným na elektrokotel. V obývacím pokoji atmosféru dokreslí krbová kamna. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler.

Ve Všemyslicích můžete využít dětské hřiště nebo knihovnu. Autobusová linka jezdí v pravidelných intervalech jak do nedalekého Týna nad Vltavou, tak třeba i do Českých Budějovic.

Pokud hledáte dům, který vám poskytne prostor pro bydlení, odpočinek a případně i podnikání, ozvěte se mi.
Stačí vyplnit formulář pod inzerátem a zhruba do 20 minut vám přijde e-mail se všemi podrobnostmi o nemovitosti a možností objednat se na prohlídku. Prosím, zkontrolujte také složky “Hromadné” a “Spam”, kam se e-mail občas zatoulá.
Rádi vám poradíme i ohledně vhodného financování domu.
Budu se těšit na viděnou na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Všemyslicích.