Prodej kanceláře, Karlovy Vary, 2300 m2

Karlovy Vary

Cena na vyžádání

cena na dotaz
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKarlovy Vary
IDN45
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná2300 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Mimořádná příležitost: nabízíme k prodeji administrativní budovu, která je označena jako kulturní památka a nachází se v centru města Karlovy Vary v blízkosti hlavní třídy.

V sousedství se nachází například Jan Becher muzeum, prostory magistrátu města a krajského soudu.

Výborná dostupnost objektu - v těsném sousedství je vlakové a autobusové nádraží. V okolí domu je dostatek parkovacích stání, která jsou ovšem zpoplatněna. Hlavní parkovací možnosti nabízí velké podzemní parkoviště, které je zbudováno pod náměstím Dr. Milady Horákové.

Městská hromadná doprava se nachází také v blízkém okolí: zastávka Dolní nádraží (bus 5,10) a Nám. Dr. Horákové (bus 2, 4, 6 a 10). V okolí je zajištěna veškerá občanská vybavenost (pošta, restaurace, obchody, apod.)

Jedná se o historickou administrativní budovu z roku 1912, která byla původně postavena jako bankovní dům a tomu také odpovídají její dispozice, které zahrnují mimo jiné komorový trezor v 1. NP. Budova po dobu její existence prošla pouze částečnými úpravami. Objekt disponuje pěti nadzemními podlažími, jedním podzemním podlažím a nevyužívanými půdními prostory.

V suterénu je umístěno a uskladněno nevyužívané zařízení. V přízemí jsou umístěny především prostory podatelny. V prvním patře je bankovní hala a další veřejné prostory. Ve vyšších patrech jsou kancelářské prostory se zázemím. Ve čtvrtém patře je zřízena zasedací místnost. Prostor půdy je převážně nevyužíván, je zde pouze strojovna výtahu a osazena klimatizační jednotka. Další klimatizační jednotky jsou osazeny na snížené střeše objektu a obsluhují bankovní halu, kancelář a serverovnu.

Objekt disponuje jedním centrálním schodištěm, ve kterém byl zbudován osobní výtah, který ovšem nevyhovuje současným normám a nyní je využíván pouze na udělenou výjimku. Dále je v objektu schodiště, které obsluhuje klientské prostory a vede pouze z přízemí do 1. patra. V objektu se nachází nákladní výtah.

Nosná konstrukce objektu je tvořena cihlovým zdivem. Příčky jsou také cihlové, kombinované v určitých místech s luxfery, sloužícími k prosvětlení chodeb. Střecha je sedlová, pokryta pozinkovanými plechy. Podlahy jsou kryty podle využití místnosti dlažbou, PVC či koberci. Nemovitost je napojena na vodovodní, kanalizační a elektrickou přípojku. Vytápění je zajištěno výměníkovou stanicí z místní teplárny a je ve vlastnictví Karlovarské teplárny.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje kanceláří v Karlových Varech.