Prodej rodinného domu, Jílové u Prahy, 153 m2

Jílové u Prahy

4 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 493 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJílové u Prahy
ID15431
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná153 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti1140 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Jílovém u Prahy

Úklidové služby

Popis

Prodej projektu třípodlažního rodinného domu pro užitnou plochou 153m2 se stavebním pozemkem na okraji obce Jílové u Prahy, 3 minuty autem od náměstí, v Borku nad Sázavou. Je z části rovinatý a z části svažitý. Celková výměra je 1140m2. Aktuálně zde stojí zděná chata a je již vydáno stavební povolení pro výstavbu rodinného domu o zastavěné ploše 60m2 + 37m2 terasa na místě stávajícího objektu. (náhledy plánů jsou k dispozici ke stažení na mých stránkách pod inzerátem). Dispozice domu je plánována na 4+1 s terasou. Ihned po koupi můžete začít stavět. Projektová dokumentace s vyřízeným stavebním povolením je v ceně Územní plán umožňuje stavbu zvětšit. Na pozemku je k dispozici elektřina, vlastní vrtaná studna o hloubce 40m, jímka 10m3. Z jímky vede přípojka na hranici pozemku pro vyvážející vůz.
Pozemek má nový betonový plot, parkoviště pro 3 vozy, přípravu pro kamerový systém a přívedenou elektřinu pro posuvnou bránu. Na vizualizacích si můžete prohlédnout přibližný vzhled domu, dle aktuálního projektu.

Virtuální prohlídku této nemovitosti najdete na mých webových stránkách přímo u inzerátu, nebo v záložce virtuální prohlídky.

V případě zájmu o prohlídku, jsem Vám k dispozici.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jílovém u Prahy.