Pronájem kanceláře, Praha - Staré Město, Ovocný trh, 80 m2

Ovocný trh, Praha 1, Staré Město

25 000 Kč
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaOvocný trh, Praha 1, Staré Město
IDHMA1781-0001
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná80 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti80 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Pronájem kancelářských prostor (80,4m2) s historickým geniem loci v unikátní poloze v centru Prahy 1, Ovocný Trh ve 4.podlaží zrenovované historické budově z roku 1403 s výtahem, přímo v centru v blízkosti Staroměstského náměstí s kompletní občanskou vybaveností v minutové vzdálenosti. Výborná dopravní dostupnost, nachází se v minutové vzdálenosti stanic metra Můstek, Staroměstská, Karlovo náměstí, Národní třída (trasa B) a četných tramvajových linek.

Dispozice zahrnuje - samostatná kuchyňka, dvě velké prostorné místnosti, další menší místnost, vstupní chodba, toaleta, koupelna.
Na fotografiích je poškozená podlaha, která se aktuálně opravuje - výměna za novou.

K dispozici ihned


Nájem 25 000,- Kč + poplatky 2 500,- Kč (topení, spotřeba teplé a studené vody, úklid společných prostor, výtah) ID nemovitosti HMA1781-0001.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 1.