Pronájem bytu 2+kk, Brno, Horova, 108 m2

Horova, Brno

37 000 Kč
/za měsíc
Záloha na společné domovní služby a energie 6000 Kč měsíčně.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHorova, Brno
ID104367
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná120 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha108 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

K dlouhodobému pronájmu nabízíme stylový, vzdušný, klimatizovaný, plně zařízený loftový byt s terasou a úchvatnými výhledy do korun stromů Wilsonova lesa, který je umístěn ve 3. patře nově postavené rezidence Sebrowitz. Budova se nachází v městké části Žabovřesky, v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, výbornou dopravní dostupností a bohatými možnostmi sportovního vyžití. V okolí domu fungují obchody včetně nákupního centra, tenisová hala a další sportoviště, bistra, kavárny či restaurace. 

Interiér bytu tvoří obývací pokoj, plně vybavená kuchyň s jídelním prostorem a prostornou terasou s pěkným výhledem, dále ložnice na otevřené galerii, koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatná toaleta a vstupní chodba. 

Klimatizace, dřevěné podlahy, dlažba, hliníková okna s trojskly, předokenní rolety na dálkové ovládání, elektrické podlahové topení, terasa s povrchem z exotického dřeva a stíněním markýzou, myčka. Bez výtahu. Obyvatelům domu je k dispozici společný sklep využívaný jako posilovna. 

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.