Pronájem obchodního prostoru, Brno, Křenová, 363 m2

Křenová, Brno, Trnitá

50 820 Kč
/za měsíc
+ DPH + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKřenová, Brno, Trnitá
IDIETB100842
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná363 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuRušná část obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Parkování

Origo partneři v Brně

Popis

K pronájmu nabízíme prostory o výměře 363 m2 ve vynikajícím stavu se vstupem z ulice Mlýnská. Prostory se nachází v rekonstruované budově ve vnitrobloku.

Prostory se nachází ve 3. NP, dispozičně bylo dobudováno zázemí v podobě toalet, převlékáren a využitelné kanceláře. K dispozici je technický výtah, vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem.

Místo je vhodné kromě jiného také pro fitness a sportovní záležitosti, kanceláře a zázemí firmy, skladování a zázemí eshopu a v neposlední řadě pro výrobu.

Poloha nabízí dobrou dostupnost MHD se zastávkou Masná (tramvajová, trolejbusová i autobusová) . Do centra se dostanete do 5 minut.

V neposlední řadě upozorňujeme, že majitelem nebyl dodán průkaz energetické náročnosti. Proto uvádíme energetickou třídu "G"

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Brně.