Prodej bytu 2+kk, Bělá pod Pradědem, 58 m2 (ID: 1236594)

Bělá pod Pradědem

7 400 000 Kč
/za nemovitost
parkovací stání - 220 000,- Kč
Hypotéka od 35 266 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBělá pod Pradědem
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná58 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Lodžie

Origo partneři v Bělé pod Pradědem

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji bytovou jednotku 2+kk o velikosti 57,9 m2 nacházející se v nově vybudovaném apartmánovém domě, který je v centru Chráněné krajinné oblasti Hrubého Jeseníku, v těsné blízkosti Skiparku Filipovice.
Jednotka v 2.NP se skládá ze vstupní chodby s úložnou skříní a věšáky, koupelny s toaletou, obytné části s kuchyňským koutem a ložnice. Koupelna je vybavena prostorným sprchovým koutem, umyvadlem, zrcadlem, toaletou, koupelnovým nábytkem s množstvím odkládacích poliček, sušícím žebříkem a pračkou v kombinaci se sušičkou. V ložnici je prostorná manželská postel s nočními stolky a lampičkami a velká šatní skříň. V obývacím pokoji je pohodlná sedačka s úložným prostorem, kterou lze rozložit na plnohodnotnou dvoupostel. Dále jsou zde konferenční stolky, skříňka s úložným prostorem a na ní televize. Jídelní části dominuje moderní kuchyňská linka vybavená sklokeramickou varnou deskou, elektrickou horkovzdušnou troubou, digestoří, varnou konvicí, mikrovlnkou, velkou chladničkou s mrazícím boxem, kuchyňským nádobím a kávovarem. Ke stolování slouží stůl se čtyřmi židlemi.
Apartmán má centrální vytápění tepelným čerpadlem s ovládáním pomocí digitálního termostatu. Teplou vodu zajišťuje 200L elektrický bojler v koupelně. Na oknech jsou žaluzie.
K jednotce č. 8/533 náleží sklepní kóje (1,6m2) a lodžie (7,6 m2) se stolkem a čtyřmi židlemi.
V rámci společných prostor je k dispozici parní sauna v podkroví a u vstupu do budovy box na boty.
V těsné blízkosti apartmánu je velké parkoviště s možností odkupu parkovacího stání.
Apartmánový dům svou polohou splňuje komfort dostupnosti rekreačního a sportovního vyžití po celý rok. Je to ideální místo pro zimní sporty, cyklistiku, horské túry či horolezectví.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Bělé pod Pradědem.