Prodej rodinného domu, Kroměříž, Jiráskova, 136 m2

Jiráskova, Kroměříž

7 800 000 Kč
/za nemovitost
cena bez služeb realitní kanceláře
Hypotéka od 37 173 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJiráskova, Kroměříž
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná232 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha136 m2
Plocha nemovitosti475 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Kroměříži

Popis

Vážení klienti, nabízíme Vám prodej rodinného domu na ulici Jiráskova v Kroměříži.

Patrový rohový rodinný dům je umístěný na ulici Jiráskova a je koncipovaný jako 3+1. Dům nabízí obytnou plochu 136m2 a je propojen centrálním schodištěm po levé straně domu. Dům prošel v minulosti několika rekonstrukcemi. Okna byla vyměněna za plastová, zateplení fasády, položena nová střecha, místo nad vchodem domu bylo přeměněno na šatnu a renovací prošla i kuchyně a koupelna v patře. Velkou výhodou domu, je vjezd na pozemek a prostorná garáž, která se zde nachází.

Nynější uspořádání domu:

Suterén - zajišťuje technickou část domu - nachází se zde samostatná prádelna, dílna a sklad. Součástí je plynový kotel.

Prvním nadzemním podlaží - zde se nachází prostorná kuchyně s komorou a velký obývací pokoj, samostatné WC a schody na zahradu a sklepa.

Druhé nadzemní podlaží – vybudovány dva pokoje, šatna, koupelna spojená s WC a vstup na půdu

Půda – je prostorná, ve vynikajícím stavu, stejně tak i střecha, kde byla vyměněna krytina. Po úpravách může prostor sloužit jako obytný.

Parkování je možné nejen v samostatné garáži, ale i na zpevněné ploše pozemku, nebo před domem v klidné ulici. Samostatná garáž pak nabízí dostatek úložných prostor nejen pro auto, ale též pro zahradní nářadí.

Na zahradě před domem je dostatek prostoru pro zahrádkáře i relaxování na čerstvém vzduchu či grilování s rodinou a přáteli.

Dům se nachází na hezkém, udržovaném pozemku, který je nedaleko centra. Plocha celého pozemku je 475m2. Zastavěná plocha a nádvoří je 95m2; zahrada 380m2; užitná 232m2; obytná plocha (1.NP a 2.NP) 136m2; garáž 24m2.

Technická stránka domu: vytápění - plynový kotel; připojení k plynu, vodovodu, elektřině, kanalizaci; na podlahách dřevěné parkety, linoleum, prostorná půda; sedlová střecha.

Dům je ve skvělé a klidné lokalitě obklopen zelení, odkud to máte všude kousek. Mateřská školka u domu, dvě základní školy, nákupní možnosti nedaleko domu a centrum města chůzí cca 10 minut. Pokud trávíte svůj volný čas aktivně, nedaleko je sportcentrum, rybník Bágrák kolem kterého vede nájezd na cyklostezku Baťův kanál. Zahrada domu přiléhá k atletickému stadionu, kde je možné si jít zaběhat. Kolem města Kroměříž vede obchvat dálnice D1 s rychlým dosahem Brna nebo Zlína.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži.