Prodej rodinného domu, Mikulášovice, 451 m2

Mikulášovice

1 100 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 5 242 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMikulášovice
ID26269
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná451 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy130 m2
Podlahová plocha451 m2
Plocha nemovitosti451 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Parkování

Origo partneři v Mikulášovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Reality 11 Vám zprostředkují prodej domu který se nachází na okraji obce Mikulášovice směrem k hranicím s Německem. Dům je 2 podlažní s eternitovou střechou , určen k rekonstrukci . Je napojen na elektřinu 230/400V, v domě ve sklepě je studna . Vytápění ústřední s kotlem na tuhá paliva, odpad je do septiku. (v obci se plánuje kanalizace).
V 1.NP se nachází kuchyňský kout s obývacím prostorem, dále 2. pokoje , koupelna, WC a vzadu kůlna s kotlem.
Ve 2.NP jsou 2 další pokoje s malou kuchyňkou.
Tato lokalita patří mezi vyhledávané díky blízkosti českého Švýcarska a Labských pískovců.
Nutno přihlédnout k tomu, že dům byl pronajímán a kde dle slov majitele již skončila nájemní smlouva a nájemníci neplatí nájem a pobývají tedy v prostorách protiprávně. Takže je v současné době nabízen i s nájemníky, kteří se měli již dávno vystěhovat I z tohoto důvodu nejsou aktuální fotografie z vnitřních prostor. Je k dispozici na vyžádání pouze fotodokumentace z roku 2019, tedy před pronájmem tohoto domu. Více info v RK. Ev. číslo: 26269.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mikulášovicích.