Pronájem bytu 1+kk, Litomyšl - Litomyšl-Město, Braunerovo nám., 18 m2

Braunerovo nám., Litomyšl-Město

7 000 Kč
/za měsíc
+ 2000,-Kč energie, + prov.rk 1x měsíční platba + DPH
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBraunerovo nám., Litomyšl-Město
ID2420
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná18 m2
Patro1. z 3
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti18 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Litomyšli

Popis

Pronájem hezkého, malého bytu 1+kk s oknem do zahrady v přízemí zděného domu na Braunerově náměstí v Litomyšli. CP 18m2. PENB C. Hledáte příjemné bydlení v klidné a atraktivní lokalitě? Představujeme Vám pronájem hezkého a útulného bytu 1+kk v centru Litomyšle na Braunerově náměstí. Tento malý, ale pohodlný byt se nachází v přízemí zděného domu a je ideálním řešením pro jednotlivce, který hledá klidné a útulné místo pro život.
Byt s celkovou podlahovou plochou 18 m² je účelně vybavený a poskytuje vše potřebné pro komfortní bydlení. V jeho vybavení najdete kuchyňskou linku s dřezem, lednici, varnou konvicí, postel, stůl se židlemi a pohodlné křeslo. Díky svému umístění nabízí byt příjemný výhled do oplocené zahrady za domem, kde je možné využívat zastřešené posezení a užívat si tak klidného prostředí v srdci města.
Nájemné je stanoveno na 7.000 Kč za měsíc, k tomu je třeba připočítat paušální platbu za energie ve výši 2.000 Kč měsíčně. Před vstupem do bytu je vyžadována vratná kauce ve výši 14.000 Kč a jednorázová provize realitní kanceláři 10.890 Kč. Byt je volný k nastěhování od 1.6.2024.
Tento byt nabízí nejen příjemné a klidné bydlení v krásném městě Litomyšl, ale také výhodnou polohu s rychlým přístupem ke všem městským službám a kulturním památkám. Jestliže hledáte místo, kde budete mít svůj klid a zároveň chcete být v dosahu městského života, tento byt je pro Vás tou správnou volbou.
Nečekejte a zajistěte si prohlídku ještě dnes. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že si zde najdete svůj nový domov.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Litomyšli.