Pronájem bytu 2+kk, Hradec Králové, Komenského, 67 m2

Komenského, Hradec Králové

14 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKomenského, Hradec Králové
ID1134
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná67 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Nabízíme vám k pronájmu byt 2+kk v historickém centru Hradce Králové, ulice Komenského. Jedná se zrekonstruovaný byt umístěný ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem. Při rekonstrukci byl kladen důraz na zachování historického rázu budovy, zejména malby a fresky, které zdobí strop bytu.
Secesní interiér o celkové výměře 67,71 m2 tvoří ložnice a obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s vanou a samostatná toaleta.
Topení i teplá voda jsou zajištěny dálkovým horkovodem. Do domu je přiveden optický kabel, který nabízí nejrychlejší možné připojení k internetu.
Bytový dům nazývaný Palác Koménium prošel kompletní nákladnou rekonstrukcí a mezi odborníky je považován za skvost mezi hradeckými domy. Oslnivá vstupní hala i společné prostory vás ohromí restaurovanými stropními malbami.
Majitele požadují vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu. Cena nájemného je uvedena bez nákladů na energie a služby, které činí cca 3.500 Kč měsíčně.
Rádi vás nemovitostí provedeme na osobní prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Hradci Králové.