Prodej rodinného domu, Havlíčkův Brod, Na Valech, 110 m2 (ID: 1235533)

Na Valech, Havlíčkův Brod

6 499 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 30 972 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Valech, Havlíčkův Brod
ID863188
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná110 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti276 m2

Origo partneři v Havlíčkově Brodě

Popis

Odhalte skrytý poklad na břehu řeky: Vaše brána k nevšednímu bydlení! Získejte klíče k historické ikoně Havlíčkova Brodu, kde se snoubí romantika, pohodlí a jedinečný příběh pod jednou střechou.
Znáte ten pocit, když se setkáte s něčím opravdu unikátním, něčím, co Vás okamžitě uchvátí a nedá Vám spát? Představte si místo, kde minulost hovoří skrze každý kámen a cihlu, kde se každé ráno probouzíš s výhledem na klidnou hladinu řeky a kde každý večer zavíráte oči v domě, který má duši. To vše a ještě více nabízí tento rodinný dům s dispozicí 4+1 a výměře 110 m2, nacházející se na romantickém místě u řeky v Havlíčkově Brodě. Nejen, že se stanete majiteli části historie města, ale získáte domov, v němž se snoubí elegance s praktičností a kde každý den budete objevovat něco nového. Tak proč čekat? Vydejte se na cestu, kde Vás čeká víc než jen bydlení – čeká Vás příběh, který budete psát Vy sami. Pokud Vás naše nabídka zaujala, kontaktujte prosím makléře a domluvte si s ním termín prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Havlíčkově Brodě.