Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Stránka, 10972 m2

Stránka

4 650 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 22 161 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaStránka
ID00404
Plocha nemovitosti10972 m2

Origo partneři v Stránce

Úklidové služby

Popis

Prodej unikátního pozemku (10 952 m2) s halou a dalšími stavbami v obci Stránka u Mšena.

Nabízíme k prodeji jedinečný pozemek o celkové ploše 10 952 m2 nacházející se v malebné obci Stránka nedaleko města Mšeno, okres Mělník. Pozemek se skládá ze stavební parcely o rozloze 2 508 m2 v územním plánu jako VZ - plochy výroby a skladování - zemědělství ( s možností bydlení jako podmíněného využití).
Na pozemku stojí prostorná hala se zastavěnou plochou 500 m2 a další zemědělské stavby včetně staré stodoly. Objekty poskytují mnoho možností využití pro podnikání, skladování, chov zvířat nebo přestavbu na bydlení. Zbývající plocha pozemku (8 444 m2) je vhodná například pro svůj původní účel jako ovocný sad, chov koní nebo včel a jiné zemědělské aktivity.

Hlavní přednosti nemovitosti:

Strategická poloha v blízkosti Kokořínska
Stavební parcela s možností výstavby rodinného domu
Velká hala a stará stodola využitelné pro podnikání i hobby aktivity
Rozlehlé pozemky s potenciálem pro zemědělství a chov zvířat
Nádherný panoramatický výhled jižním směrem ze sadu
Pozemek představuje skvělou příležitost pro zájemce, kteří hledají spojení bydlení a podnikání nebo hospodaření v atraktivní lokalitě se snadnou dostupností do Mělníka, Mladé Boleslavy i Prahy.
V případě zájmu o více informací či prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Stránce.