Prodej bytu 2+kk, Kladno, Benediktínská, 56 m2 (ID: 1234921)

Benediktínská, Kladno

5 239 620 Kč
/za nemovitost
Cena dle volby způsobu financování
Hypotéka od 24 970 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBenediktínská, Kladno
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná56 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Kladně

Úklidové služby

Popis

Nově nabízíme k prodeji byt 2+kk (č. bytové jednotky A6210) s výměrou 56,3 m2 s možností až 3 způsobů financování.
Projekt Rezidence Park Džbán v atraktivní lokalitě Kladno – Rozdělov je moderním řešením se snadnou dostupností Prahy. Bytový dům s 59 jednotkami je poslední částí námi vybudovaného urbanistického celku v této části města.
Lokalita Kladno – Rozdělov je volbou pro nadstandardní bydlení v bezpečné a klidné lokalitě v těsné blízkosti přírody, výbornou dostupností Prahy jak prostřednictvím MHD, tak díky dostupnosti dálnice D6 přes exit 16, Velká Dobrá. Samozřejmostí je kompletní občanská vybavenost v nejbližším okolí. Bytový dům je v pěší dostupnosti k vlakovému spojení do Prahy, s připravovaným terminálem rychlodráhy ČD.
S lokalitou sousedí rozlehlý les, který zároveň tvoří hranice Přírodního parku Džbán. Ten je vyhledávanou oblastí pro rekreaci se spoustou cyklostezek, památek a turistických zajímavostí.
Bytový dům Rezidence Park Džbán dotváří celou oblast do esteticky i funkčně sladěného celku pro moderní bydlení. Velký důraz je kladen na vysokou energetickou úspornost jak z pohledu vytápění, tak z pohledu hospodaření s vodou.
Celý objekt se skládá ze suterénního parkoviště pro 29 vozidel (cena od 373.000 Kč), 38 sklepních kójí (cena od 101.000 Kč) a 5 nadzemních podlaží. Bytové jednotky jsou moderně řešené prostory s dispozicemi 1KK (19 x), 2KK (37 x) a 4KK (3 x). Většina bytů má balkon, lodžii nebo terasu. Kromě parkoviště v suterénu je parkování řešeno dostatečnou kapacitou venkovního stání (cena od 186.750 Kč)
Stavba bytového domu byla povolena v roce 2022 a energetická náročnost byla posuzovaná podle zpřísněných požadavků platných od 1. ledna 2022 (vyhláška č. 264/2020 o energetické náročnosti budov). Tyto požadavky snižují maximální množství spotřebované primární energie z neobnovitelných zdrojů až o 10% oproti budovám povoleným v roce 2021 až o 27,5% oproti budovám povoleným před 1. zářím 2020.
Splnění (a překonání) všech norem jsme dosáhli tech. systémy, které získávají energii z obnovitelných zdrojů nebo znovu-využívají (rekuperují) již dodanou energii. Požadovaných úspor již nešlo dosáhnout zlepšováním obálky (lepší zateplení, lepší okna, atd.). Legislativní požadavky byly splněny díky velmi kvalitní obálce a hospodárnému nakládání s energiemi.
teplo z šedé odpadní vody (mimo WC) je využíváno k předehřevu teplé vody s využitím rekuperačních zásobníků Akire Therm
účinnost zpětného získávání tepla ve výměníku na odpadní vodě 71 %
reálná úspora energie při ohřevu teplé užitkové vody 60 %
ve společných prostorách osazená úsporná LED svítidla
výtah s regenerativním pohonem (zpětné získávání energie při brzdění)
příprava pro instalaci nabíjecích stanic elektromobilů
příprava pro osazení venkovních stínících žaluzií
celková klasifikace dle průkazu energetické náročnosti budovy (PENB) – B – Velmi úsporná – spotřeba primární energie z neobnovitelných zdrojů 66 kWh/m2.rok (rozpětí hodnot pro třídu B – 59 – 89 kWh/m2 rok)

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Kladně.