Prodej bytu 2+kk, Praha - Vršovice, Kubánské náměstí, 32 m2 (ID: 1234788)

Kubánské náměstí, Praha 10 - Vršovice

5 988 849 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 541 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKubánské náměstí, Praha 10 - Vršovice
IDTR 4753
StavbaCihlová
Plocha užitná30 m2
Lokalita objektuRušná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha32 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme ke koupi nově vznikající byt v projektu Moje Kubáň v centru Kubánského náměstí na Praze 10. Bývalý společenský dům, který byl postaven v šedesátých letech minulého století, právě prochází komplexní a náročnou rekonstrukci. Díky pečlivé rekonstrukci domu zde vzniknou mimořádné loftové byty s výškou stropu do pěti metrů a účelné investiční jednotky v druhé části budovy. Celým domem prochází velkorysé mramorové schodiště, v jehož středu bude umístěn prosklený výtah. Tento reprezentativní prostor bude doplněn o ocelové detaily a dostatek denního světla budou zajišťovat tradiční a módní skleněné luxfery. V přízemí domu se bude nacházet supermarket a přímo před domem se konají pravidelné farmářské trhy.
Nabízený byt o výměře 31,8 m2 bude dispozičně řešen jako 2(1)+kk a bude se nacházet ve 3.NP. Byt bude disponovat předsíní 2,59 м2, koupelnou 4,04 м2, obývacím pokojem 16,29 м2 a patrem na spáni 7,48 м2. Příslušenstvím bytu bude sklepní koje plochou 2,09 m2. Byt bude mít povrchovou úpravu ve standardu COMFORT, která bude zahrnovat kvalitní plovoucí podlahy, keramickou dlažbu a obklady s výběrem několika dekorů. Součástí tohoto standardu je také kvalitní sanita od prověřených dodavatelů. Další individualizaci interiérů bytů lze řešit v rámci klientských změn. Termín dokončení projektu: 2. čtvrtletí 2024.
Koupě bytu se nabízí formou postoupení práv ze smlouvy o smlouvě budoucí kupní. Všechny vaše dotazy podrobně zodpoví naši zaměstnanci, stačí zanechat své kontaktní údaje.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10.