Prodej vícegeneračního domu, Velešovice, 155 m2

Velešovice

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Včetně provize a právních služeb.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVelešovice
ID197-NP04697
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná155 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy298 m2
Podlahová plocha155 m2
Plocha nemovitosti298 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Ústřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Velešovicích

Popis

Nabízíme k prodeji vícegenerační rodinný dům v obci Velešovice, okres Vyškov. Tento cihlový řadový dům ( 3+1 a 4+1) poskytuje ideální prostředí pro rodiny s dětmi. Po nedávné kompletní rekonstrukci nabízí bezpečné a pohodlné bydlení ve dvou patrech s užitnou plochou 155m². Dům disponuje zahradou s odpočinkovou terasou zastřešenou pergolou, ideální pro dětské hry a odpočinek v přírodě.
Dům je zateplený a tak jsou náklady na bydlení malé ( plyn-3 000,-/ měsíc, elektřina- 2 900,-/ měsíc)

Dům se skládá ze dvou oddělených bytových jednotek, v přízemí je byt 3+kk- 67 m2 se vstupem na dvorek 22 m2 a v patře je byt 4+kk 88 m2 se vstupem na zahradu přes zastřešenou terasu. Okolí domu je bohaté na zelené plochy, parky a dětského hřiště, což zajišťuje výborné podmínky pro výchovu a vzdělání dětí. Rodinná atmosféra této nemovitosti je umocněna přítomností pěkného dvorku a zahrady kde mohou děti strávit čas venku.

Díky blízkosti dálnice, silnice a autobusové zastávky je dostupnost dopravy pohodlná pro celou rodinu. Dům je napojen na veřejné sítě elektřiny, kanalizace, vodovod a plynu, což zajišťuje komfortní bydlení. Na zalévání zahrady se požívá voda z vlastní studny. S celkovou užitnou plochou 155 m2 a vlastním parkovištěm je tato nemovitost ideálním místem pro aktivní rodinný život.
Obec Velešovice má téměř 1300 obyvatel.
Je zde Mateřská škola, Základní škola první stupeň , obchod, restaurace, kostel, kulturní dům a další.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Slavkov je vzdálený 5 km
Rousínov je vzdálený 5 km
Brno je vzdálené 20km
Vyškov je vzdálený 17 km

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Velešovicích.

Origo tipy