Prodej vily, Praha - Hlubočepy, Lumiérů, 363 m2 (ID: 1234732)

Lumiérů, Praha 5 - Hlubočepy

57 000 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právního servisu.
Hypotéka od 271 645 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLumiérů, Praha 5 - Hlubočepy
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná363 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti755 m2

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Dobrý den,

rádi bychom Vám exkluzivně nabídli k prodeji výjimečnou prvorepublikovou vilu o výměře úžasných 362,5 m2 s rozlehlou zahradou 600 m2, která je součástí vilové čtvrti na Praze 5 v bezprostřední blízkosti Barrandovských filmových ateliérů. Pozemek má celkovou plochu 755 m2.

Vila byla postavena v roce 1936 pro stavebního radu ve výslužbě - Ing. Bohuslava Černého a jeho manželku Vlastimilu. Precizně navržená architektura vily reflektuje eleganci a exkluzivitu. Je součástí známé vilové kolonie na Barrandově, inspirované americkým městem San Francisco.

Vila byla postavena tak, aby sloužila mnoho století a nabízí rozsáhlý prostor s unikátním potenciálem k rekonstrukci. Velké obytné prostory s vysokými stropy (2,9m), rozlehlými okny s výhledy, krásnými parketami, které lze zachovat.

1. patro tvoří 3 neprůchozí pokoje a 1 průchozí, odkud se vstupuje do terasy se schody do zahrady. 2 samostatné pokoje mohou být spojené do velkého obývacího pokoje s krásným arkýřem, další samostatný pokoj s technickou místností a komorou může sloužit jako kuchyň. Dále je zde koupelna s WC. Velká okna poskytují dostatek denního světla díky své orientaci na jih.

2. patro vily zrcadlí dispozice 1.patra. Zde mohou být tři samostatné ložnice nebo jedno velké manželské křídlo + rozlehlá pracovna. K dispozici je také prostorná terasa s výhledy, druhá menší terasa a balkon orientovaný do ulice Lumiérů.

3. patro vily je podkrovní, ale přesto má zcela plnohodnotné stropy a okna. Zde jsou dva neprůchozí pokoje, dále zde je samostatná koupelna se sprchovým koutem a WC a také několik úložných prostorů.

Přízemí se dělí do dvou částí, v každé z nich může být vytvořen samostatný ateliér typu 2+kk díky tomu že mají plnohodnotné stropy a okna. Taktéž mohou být použité jako soubor multifunkčních místnosti, kde mohou být zřízené domácí spa, fitness, dílna, herna, vinotéka nebo pokoje pro hosty.

Je zde možnost zachovat autenticitu původních prvků, nebo vytvořit projekt k celkové modernizaci a přizpůsobit si ho dle svých potřeb.

Pro větší pohodlí je možnost vybudovat také vnější prosklený výtah ze strany ulice Lumiérů.

Pozemek nabízí skvělé možnosti pro terénní úpravy a realizaci nejzajímavějších nápadů. Areál je obklopen plotem a zdí ze stromů, a tak poskytuje naprosté soukromí. Je zde možnost vybudovat krytý či otevřený bazén a 2 až 4 parkovací místa.

Výstavba této luxusní vilové čtvrti byla iniciovaná Václavem Maria Havlem ve 20. letech minulého století s cílem vytvořit na Barrandově moderní společenské centrum pro tehdejší elitu, a dodnes jím i zůstává.
Výborná dostupnost autem do centra nebo MHD (10 minut do Smíchovského nádraží «B»).

Tato nabídka je ideální pro ty, kteří váží tradice, rozmanitý rodinný a společenský život, a chtějí, aby v 21. století přetrvával ambiciózní duch prvorepublikového podnikání, díky kterému se Československo ve 20. století stalo 8. ekonomikou světa.

V případě jakýchkoliv dotazů se nám neváhejte ozvat.

Be Noble team.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Praze 5.