Prodej vícegeneračního domu, Brno - Husovice, Rotalova, 315 m2

Rotalova, Brno, Husovice

21 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 100 080 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRotalova, Brno, Husovice
ID03485
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná315 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Plocha nemovitosti522 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti190 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Představujeme Vám jedinečnou investiční příležitost - prodej domu s pěti byty v oblíbené lokalitě na ulici Rotalova v Brně.

Tento objekt je ideální volbou pro ty, kteří hledají zajímavou investici s potenciálem stálého příjmu. S celkovou užitnou plochou 315 m2 nabízí různorodé možnosti využití a umožňuje uspokojit potřeby širokého spektra nájemníků.

Dům se skládá z pěti samostatných bytů s různými dispozicemi s možností pro pronájem.

P.P
1+kk ( 25 m2)
2+kk ( 34 m2)

1.NP
3 + kk ( 86 m2)
1+kk ( 25m2)

2.NP
4 + kk (75 m2)

Kromě pěti bytů se můžete těšit i na příjemnou zahradu ( 350 m2), která poskytuje ideální místo pro odpočinek a relaxaci v teplých letních dnech. Pro majitele aut je k dispozici průjezd a parkovací stání ve dvoře, což je v centrální lokalitě velkým bonusem.

Lokalita na ulici Rotalova v Brně je dalším z mnoha plusů této nemovitosti. Díky své strategické poloze je vše potřebné na dosah ruky - obchody, školy, zdravotnická zařízení, ale i zóny pro volnočasové aktivity. Navíc, dobré dopravní spojení zajišťuje snadný přístup do všech částí města.

Stav objektu je hodnocen jako dobrý, což znamená, že nemovitost je udržovaná a připravená na případné drobné úpravy dle přání nového majitele.

ychlý a kvalitní právní, hypoteční a poradní servis (PENB) je u nás samozřejmostí.
Financování možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s jejich vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Brně.