Prodej bytu 3+1, Drnovice, 91 m2

Drnovice

4 290 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 20 445 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDrnovice
IDDRN01
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná91 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Drnovicích

Popis

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej opravdu prostorného a slunného bytu v atraktivní přírodní lokalitě na úpatí Drahanské vrchoviny.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt, který je ideální volbou pro ty, kteří touží po klidném a cenově dostupném bydlení v blízkosti Brna či Vyškova.

Byt 3+1 v osobním vlastnictví je umístěn ve zvýšeném prvním nadzemním podlaží menšího bytového domu. Je v dobrém, průběžně udržovaném stavu.

Benefitem bytu je jeho efektivní dispoziční řešení. Skládá se ze tří samostatných a neprůchozích pokojů a kuchyně. Koupelna a toaleta jsou řešeny samostatně. Dostatek úložných prostor Vám poskytne velkorysá šatna či prostorná centrální chodba.

Nabízí se zde možnost změny dispozice na 4+kk. K bytu náleží hned 2 rozlehlé sklepy. Jeden ze sklepních prostorů s okny nabízí ideální zázemí pro zřízení kanceláře či pracovny.

V bytovém domě jsou k dispozici kompletní inženýrské sítě, a to včetně plynu. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel se zásobníkem umístěný v suterénu domu. Další z výhod tohoto bytu jsou jeho nízké provozní náklady.

V bytě jsou nainstalována plastová okna, včetně sítí proti hmyzu a interiérových rolet pro tepelný a světelný komfort.

Dvě z ložnic disponují skutečně nádherným panoramatickým výhledem do okolní zeleně.

Cihlový dům byl zkolaudován v roce 1990 a je umístěn uprostřed zeleně v blízkosti lesa. Bezproblémové parkování je zajištěno přímo u domu.

K vlastnictví jednotky náleží také spoluvlastnický podíl na společných částech domu, a to včetně půdních prostor. Majitelé bytů mohou využívat také společnou kočárkárnu s kolárnou. Pozemek u domu ve vlastnictví České Republiky s celkovou výměrou 2 665 m² je obhospodařován obyvateli domu, kterými je využíván jako prostor pro trávení volného času, pěstování plodin či jako místo pro grilování.

V Drnovicích najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně mateřské a základní školy, prodejny potravin, pošty či restaurace.

V okolí lze využít nespočet příležitostí pro aktivní trávení volného času, například ve formě různých sportovišť, tenisových kurtů, aquaparku a cyklostezek.

V blízkosti se nachází také mnoho zajímavých turistických cílů a naučných stezek.
Drnovice mají velice strategické umístění. Do Brna se dostanete pohodlně za 25 minut jízdy autem, město Vyškov leží pouze 2 km opačným směrem. Využít lze také pravidelné autobusové spoje.

Hlavní výhody tohoto bytu jsou:

1) Rozsáhlá výměra
2) Umístění v oblíbené přírodní lokalitě
3) Výborná dopravní dostupnost

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Drnovicích (okr. Vyškov).