Pronájem bytu 2+kk, Litomyšl - Litomyšl-Město, Braunerovo nám., 122 m2 (ID: 1233683)

Braunerovo nám., Litomyšl-Město

13 000 Kč
/za měsíc
+ energie 6000,-Kč, vratná kauce 26.000,-Kč, prov.rk jednorázově 15.730,-Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBraunerovo nám., Litomyšl-Město
ID2419
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná122 m2
Patro1. z 4
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti122 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Sklep

Origo partneři v Litomyšli

Popis

Pronájem bytu 2+kk se sklepem a zahradou v přízemí zděného domu na Braunerově náměstí v Litomyšli. Nabízíme k pronájmu stylový a plně vybavený byt 2+kk s užitnou plochou 122 m², situovaný v centru Litomyšle na Braunerově náměstí. Tento prostorný byt se nachází v přízemí zděného domu, který je výborně dostupný a nabízí klidné a pohodlné bydlení přímo v srdci města.

Byt je k dispozici od 1. dubna 2024 a je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení s vysokým standardem vybavení se vstupem přímo z náměstí. Interiér bytu je zařízen vkusně a prakticky – naleznete zde nerezovou kuchyňskou linku s kompletním setem spotřebičů, pohodlnou sedací soupravu, jídelní stůl se židlemi a prostorné dvoulůžko pro váš odpočinek.
Exteriér domu je stejně atraktivní jako interiér – můžete využívat zastřešenou pergolu a zahradu za domem, která je ideální pro relaxaci, grilování nebo jiné aktivity na čerstvém vzduchu.
Pro ty, kteří chtějí mít své vozidlo v bezpečí, nabízíme možnost pronájmu parkovacího stání v oplocené zahradě za domem za symbolický poplatek 1.000 Kč/měsíc.
Nájemné je stanoveno na 13.000 Kč/měsíc pro 1-2 osoby, k tomu je nutné počítat s paušální platbou 6.000 Kč/měsíc, která pokrývá náklady na vytápění, elektřinu a vodu. Před nastěhováním je vyžadována vratná kauce ve výši 26.000 Kč. Provize realitní kanceláře je jednorázová a činí 15.730 Kč včetně DPH.
Nenechte si ujít příležitost bydlet v tomto krásném bytě s jedinečnou atmosférou historického města. Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že se zde budete cítit jako doma.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Litomyšli.