Pronájem bytu 2+kk, Brno, Cejl, 57 m2 (ID: 1233655)

Cejl, Brno

24 000 Kč
/za měsíc
+ 5.200 Kč (1os.) a 6.800 Kč (2os.) za služby, včetně provize
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaCejl, Brno
IDN30796
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná57 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha57 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k pronájmu elegantní byt 2+kk o ploše 57 m22 s balkonem o velikosti 5,7 m2.. Byt se nachází na rohu nově postaveného polyfunkčního domu v ulici Cejl 30 a je kompletně vybavený. Navíc je orientovaný na jihozápad, takže bude během celého dne krásně prosluněný. Disponuje však venkovními žaluziemi a klimatizační jednotkou, díky čemuž si míru tepla a světla můžete jednoduše regulovat.
Byt je efektivně dispozičně řešený. Disponuje ložnicí, kuchyní, koupelnou a dvěma šatnami – jedna je přístupná z předsíně a druhá je propojena s ložnicí a koupelnou. Byt má plně zařízený kuchyňský kout a obsahuje všechny potřebné spotřebiče – např. myčku, digestoř, indukční desku, troubu a lednici s mrazákem. To vše od značky Electrolux. Společně s tím je připraveno i kuchyňské vybavení, a to včetně talířů, hrnců, hrnků, sklenic, příborů a dalších.
Ložnice je vybavena manželskou postelí s matrací Malaga, která obsahuje paměťovou pěnu dvojí tvrdosti (2 a 3). V koupelně najdete sprchový kout společně s WC a stylové doplňky od značky Villeroy & Boch či Hansgrohe.
Dům disponuje výtahem, prádelnou a garáží, kde si lze pronajmout parkovací místo v zakladači. Samozřejmostí je vysokorychlostní připojení k internetu, neboť každý být má svůj vlastní wifi router. K ceně ubytování je nutné připočíst služby 5.200 Kč za 1 osobu, 6.800 Kč za 2 osoby a to měsíčně.
V případě zájmu nabízíme také možnost zajištění jednorázového i pravidelného týdenní úklidu naší profesionální úklidovou službou. Byt je možné pronajmout krátkodobě i dlouhodobě.
Veškeré informace a ceny ke všem volným bytům najdete na migpoint.cz nebo nás neváhejte kontaktovat telefonicky.
Neplatíte provizi RK.
Pro prohlídku bytu volejte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.