Prodej rodinného domu, Lipnice nad Sázavou, 270 m2

Lipnice nad Sázavou

5 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLipnice nad Sázavou
IDN03116
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná270 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy114 m2
Plocha nemovitosti300 m2
Plocha zahrady500 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
VodaDálkový vodovod
Garáž
Převod do OV

Origo partneři v Lipnici nad Sázavou

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům, situovaný na okraji obce, ve vyhledávané lokalitě Lipnice nad Sázavou. Jedná se o dvougenerační dům o výměře 300 m2 se zahradou o výměře 500 m2. Rodinný dům o dispozici 3+1 v prvním a druhém nadzemním podlaží má celkem užitnou plochu 270 m2 (1.patro užitná plocha 135 m2, 2.patro užitná plocha 135 m2). Dispozice: 1.PP: garáž s vjezdem z obecní komunikace, sklep, veranda, tři pokoje, kuchyň, koupelna (el. bojler), WC. Byt v 1.NP je v původním stavu, okna špaletová, podlaha lino, dřevotříska. Druhé nadzemní podlaží je po celkové rekonstrukci, nová okna, podlaha, omítky, nová koupelna a WC. RD má dva komíny, z nichž je jeden vyvložkován. Dům je napojen na veškeré IS – plyn, elektro 230/380 V (každé podlaží má svůj elektroměr), odpadní vody svedeny do kanalizace. Vytápění zajišťuje ústřední plynový kotel umístěný ve sklepě. Na zahradě se nachází zděná kůlna, ovocné stromy. V městečku je veškerá občanská vybavenost (MÚ, škola, školka, obchody, restaurace, Haškovo muzeum,..)
Vzdálenost 18 km do Havlíčkova Brodu, 9 km do Humpolce, 11 km do Světlé nad Sázavou Ledče nad Sázavou 21 km. Do těchto měst je zajištěna pravidelná autobusová doprava.
Lipnice nad Sázavou je město v nadmořské výšce až 620 m s bohatou historií, začátkem 14 století vybudován gotický hrad Lipnice. V Lipnici pobýval do r. 1923 Jaroslav Hašek proslulý románem Osudy dobrého vojáka Švejka.
V okolí městečka se rozprostírají nádherné hluboké jehličnaté lesy a ty skrývají desítku zatopených granitových lomů. V okolí městečka se nachází několik rybníků, které využívají místní rybáři. Bližší informace Vám sdělíme v realitní kanceláři. Náš úvěrový poradce Vám zpracuje nabídku úvěru podle Vašich požadavků.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lipnici nad Sázavou.