Prodej rodinného domu, Doubravice, 147 m2

Doubravice

9 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDoubravice
ID060N057513
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná147 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha147 m2
Plocha nemovitosti667 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Doubravici

Popis

Akční cena nemovitosti - květen 2024 - 9 900 000 Kč. V případě rychlého jednání další zvýhodnění. Domluvte si prohlídku tohoto jedinečného domu, který má kromě lokality rozhodně co nabídnout.

Era Premiéra exkluzivně nabízí prodej rodinného domu ve stylu francouzského venkova v obci Doubravice u Českých Budějovic. Toužíte se každý den probouzet v prostředí, které odráží krásu a klid venkovského života ? Vaše budoucnost plná pohody a elegance začíná právě zde. Vše dokonale sladěno a promyšleno do posledního detailu.

Představte si dům ve stylu Provence, kde den začíná vůní čerstvé levandule. Dům, který je citlivě vytvořen kombinací dřevěných a přírodních prvků, plný světla a poklidné atmosféry. Nachází se v klidné lokalitě nedaleko lesa v horní části obce, která je od centra Českých Budějovic vzdálena jen pár minut jízdy autem. Rodinný dům s neopakovatelnou atmosférou je prakticky řešený, nabízí dvě patra a nádhernou terasu s letní kuchyní, která dává bydlení další rozměr. Možnost užívat si venkovního vaření a stolování s rodinou a přáteli nejen v letních měsících.

V přízemní části domu je prostorná jídelna s posezením u krbu, kuchyně se spíží, která je současně technickou místností. Obytná místnost, která může sloužit jako dílna, garáž nebo prostory pro podnikatelskou činnost zaujme svým umístěním v přízemí domu s možností samostatného vstupu.
Detailní informace k dispozici jednotlivých pater a místností nabídne půdorys, který naleznete v prezentaci. K dispozici pro zájemce je i technická inspekce nemovitosti.
Dům má novou střechu, okna jsou dřevěná. Krb je centrálně rozveden do všech místností.
V patře domu Vás nadchne prostorná ložnice se šatnou, společenská místnost, dětský pokoj a koupelna. Okna z ložnice a společenské místnosti jsou umístěna do zahrady, což zajišťuje naprostý klid.
Zahrada je okrasná a nenáročná na údržbu, trávník má instalované zavlažovací trysky a automatickou sekačku. Zahrada má vlastní studnu s užitkovou vodou, která se používá na zavlažování a zalévání. Zahrada je porostlá dřevinami tak, aby poskytovala soukromí.
Před domem je prostorné zpevněné parkoviště pro 3-4 auta.
Dopravní obslužnost obce zajišťuje obecní mikrobus, který sváží zdarma obyvatele na zastávku autobusu č. 11 tak, aby spoj navazoval (praktické pro samostatnou dopravu dětí do školy). V obci je obchod s potravinami a restaurace.

Neztrácejte čas hledáním domu, který by splňoval Vaše sny - domluvte si prohlídku.

Financování zajistíme s nejvýhodnějšími podmínkami na trhu - Gepard Finance - Masarykova 975 - Hluboká nad Vltavou

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Doubravici (okr. České Budějovice).