Pronájem pozemku pro komerční výstavbu, Bílovice nad Svitavou, Obřanská, 450 m2

Obřanská, Bílovice nad Svitavou

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaObřanská, Bílovice nad Svitavou
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti450 m2

Origo partneři v Bílovicích nad Svitavou

Popis

Nabízíme k pronájmu 450 m2 částečně zpevněné volné plochy vhodné pro skladování v Bílovicích nad Svitavou, v uzavřeném areálu monitorovaném kamerami se záznamem. Brána je ovládaná pomocí GSM systému.

Plocha se nachází ve středu areálu, velmi dobře obsluhovatelná nákladním autem či kamionem. Možnost připojení elektřiny 230/400 V.
V areálu je k dispozici voda z vodovodního řadu. Je možné využít koupelnu + WC.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu pozemků pro komerční výstavbu v Bílovicích nad Svitavou.