Prodej rodinného domu, Praha - Zličín, Lidečská, 106 m2

Lidečská, Praha 5 - Zličín

13 999 000 Kč
/za nemovitost
Cena je konečná, zahrnuje odměnu realitní kanceláře včetně právního servisu.
Hypotéka od 66 715 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLidečská, Praha 5 - Zličín
IDL1594-9
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná106 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti596 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme prodej hezkého rodinného domu o velikosti 4+2 s garáží a zahradou na ulici Lidečská, Praha 5 - Zličín.
Dům se nachází ve staré zástavbě, 2 min. chůzí od domu je autobusová zastávka, psí park, a dále cca 10 min. vlaková zastávka, potraviny, ZŠ, MŠ, dětské hřiště. Autem se pak dostaneme za 4 min. do NC Zličín nebo za 6 min. do OC Zličín.
Dům je samostatně stojící, se sedlovou střechou a pálenou taškou. Před cca 15 lety zde proběhla rekonstrukce venkovních částí: pálená taška TONDACH, dřevěná EUROOKNA, podřezání domu, zateplení a fasáda.
Vnitřek domu je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Dům lze využívat plně jako dvougenerační. Každé patro má vlastní elektroměr.
Dispozice: Suterén - dům je z části podsklepen.
Přízemí (2+1) - vstupní chodba se schody do patra, obývací pokoj, kuchyně, ložnice, koupelna s vanou, toaleta. Vytápění elektrickým kotlem.
Patro (2+1) - chodba, obývací pokoj, kuchyně, ložnice, koupelna s vanou, toaleta. Vytápění je v patře řešeno elektro panely.
Dále je zde také půda.
Na pozemku je i garáž.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5.