Pronájem bytu 2+kk, Praha - Krč, 44 m2

Praha 4, Krč

25 000 Kč
/za nemovitost
poplatky zahrnuji vodu, interenet
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPraha 4, Krč
IDJMI0039-0001
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná44 m2
Patro1.
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha44 m2
Plocha nemovitosti44 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
TopeníLokální elektrické
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Pronájem bytu 2+KK (44m2) v prvním poschodí nové moderní nízkoenergetické dřevostavby, se samostatným vchodem, v klidné vilové zástavbě staré Krče.

Masivní dřevo, které je základním designovým prvkem interiéru, dodává bytu zdravé bydlení a příjemnou, útulnou atmosféru s vůni přírody.

Byt je plně vybavený, s dostatkem úložných prostorů. Součásti kuchyňské linky je myčka na nádobí, lednice, trouba, rychlovarná konvice, základní nádobí, pračka se sušičkou. V pokoji nové dvojlůžko s matrací. Sprchový kout se spodní i horní sprchovou hlavicí. Dále je byt vybaven rekuperaci vzduchu a elektrickým podlahovým topením. Okna situována na JV. venkovními žaluziemi.

Výhodou tohoto bytu je neprůchodnost obou místností, což zajištuje pohodlné bydlení s dostatkem soukromí v soužití ve dvou.

K dispozici je parkovací stání s možností dobíjení elektromobilu v uzavíratelné garáži a sdílená terasa (25m2) se sousedním bytem.

Byt se nachází v blízkosti Kunratického lesa, Lesoparku Habrovka se sokolovnou a rybníky a vyhlášené Slaninově restaurace Chateau Havel s golfovým odpalištěm.
500 metrů od domu vede cyklotrasa A22 Greenway Praha-Vídeň. Směrem do centra vede v chráněném režimu 4 km k Barrandovskému mostu, kde se napojuje na stezku okolo Vltavy. Opačným směrem protíná Kunratický les směrem na Chodov.
V docházkové vzdálenosti do 10 min. stanice metra C Kačerov, nebo centrum a poliklinika Budějovická.

Měsíční nájem 25000kč, poplatky 2000kč + elektřina psaná na nájemce, vratná kauce
provize RK

Energetická náročnost C ID nemovitosti JMI0039-0001.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4.