Prodej chaty, Březová-Oleško, Dubí II., 80 m2

Dubí II., Březová-Oleško

6 250 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 29 786 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDubí II., Březová-Oleško
ID240022
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná85 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha80 m2
Plocha nemovitosti933 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Březové

Úklidové služby

Popis

Prodej pěkné chaty, v malebné a vyhledávané destinaci a to v obci Březová - Oleško v okr. Praha - západ. Chata s číslem evidenčním je celoročně obyvatelná a připravená k okamžitému užívání. Tato nemovitost je zcela výjimečná svým umístěním, dispozicí, velikostí pozemku i vybavením. Podlahová plocha domu je 80 m2 (obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, dětský pokoj, sprchový kout a WC. Celková užitná plocha chaty je pak 85m2 včetně sklepa.
Chata je umístěna na pozemku o velikosti 933 m2, z čehož zahrada, kterou je chata obklopena tvoří plochu 873 m2 na kterém zároveň stojí i dřevěný zahradní domek o rozloze 12 m2, sloužící jako dílna.
Topení je řešeno dva roky starým tepelným čerpadlem zn.Haier, vzduch - vzduch, které plní funkci topení i klimatizace a je stále v záruce. Zároveň se topí i krbovými kamny na tuhá paliva . Voda je čerpána z vlastní 20m hluboké studny, kanalizace je řešena jímkou.
Dispozice chaty:
Obývací pokoj s krbovými kamny a jídelní částí s posezením. Na obývací pokoj navazuje kuchyň a za ní se nachází sprchový kout s toaletou. Po schodech se dostaneme do horní části chaty, kde se nachází ložnice a dětský pokoj. Vybavení chaty je součástí prodeje nemovitosti. V chatě je zaveden i kamerový systém. Chata disponuje zároveň sklepem o rozloze 10m2, který je pod terasou chaty
Chatová oblast se nachází na náhorní plošině nad Vltavou a je zde krásný výhled na okolní krajinu kde
je několik pozoruhodných lokalit. Při pohledu na východ okolí vévodí kopec Ďábel. Na jihu po sestupu do údolí dojdete k Záhořanskému potoku, který vede až do Libřice, kde se vlévá do Vltavy. Od chaty se můžete dostat pěší stezkou za 15 min. k davelskému mostu . Na západní straně lokality je plošina, která končí strmým srázem do hlubokého údolí Vltavy. Pokud máte rádi přírodu a hledáte místo, kde byste si mohli odpočinout nebo posedět s přáteli, pak je tato chata právě pro vás.
Součástí prodeje chaty je zároveň přenechání vypracované projektové dokumentace na stavbu nového domu s patřičným stavebním povolením.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Březové.