Pronájem bytu 2+kk, Brno, Buková, 53 m2 (ID: 1226911)

Buková, Brno

15 174 Kč
/za měsíc
Plus 5 000 Kč /měsíc záloha na služby a energie, kauce ve výši 30 348 Kč, plus provize RK ve výši 24 411 Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBuková, Brno
ID1264
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná53 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Přijďte objevit prostorný byt snů v malebné obci Brno-Žebětín! Pronajímáme útulný byt o velikosti 53 m2 s dispozicí 2+kk, který se nachází v 1. podlaží rodinného domu s nevšedním pohledem na nebe.

Tento moderní byt je ideální pro jednotlivce, páry nebo malou rodinu, kteří hledají pohodlné a stylové bydlení. Jeho prostorný obývací pokoj nabízí dostatek místa pro relaxaci a zábavu, střešní okna zajišťují dostatek přirozeného světla a vytvářejí příjemnou atmosféru. Kuchyňský kout je plně vybavený moderními spotřebiči a dostatečným úložným prostorem, takže si své oblíbené pokrmy můžete připravit v klidu a pohodě.

Dále v bytě najdete útulnou ložnici s dostatkem prostoru pro pohodlný spánek a odpočinek. Koupelna je moderně zařízená a disponuje prostorným sprchovým koutem, který vám poskytne osvěžující a relaxační zážitek.

Tento byt se nachází v blízkosti centra Brna, což znamená snadnou dostupnost MHD a také rychlý přístup autem. Navíc, pro milovníky aut a motorek, je zde také blízký autodrom, který nabízí vzrušující závody a motoristické akce, které si můžete užít.

Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická hodnota třídy G.

Okolí bytu je naprosto kouzelné. Obec Brno-Žebětín je známá svou příjemnou atmosférou a klidem. Můžete si užívat procházky po okolní přírodě nebo navštívit nedaleké restaurace a kavárny, které nabízejí skvělé gastronomické zážitky.

Tento byt je skutečným skvostem a nemůžete si ho nechat ujít! Nechte se uchvátit jeho atmosférou a kontaktujte mě ještě dnes, abyste si mohli rezervovat prohlídku. Těším se na Vás!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.