Pronájem bytu 1+kk, Brno, Lidická, 33 m2

Lidická, Brno

12 990 Kč
/za měsíc
+ 3.000,-Kč/měs. zálohy na inkasní poplatky, kauce 1x měs. platba, provize
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLidická, Brno
ID201153157
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná33 m2
Lokalita objektuRušná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha33 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Brně

Popis

Brno, ulice Lidická. Buďte první bydlící v tomto bytě. Nabízíme Vám pronájem velmi pěkné novostavby bytu 1+kk, umístěný ve 4. podlaží novostavby bytového domu. Dům je se dvěma výtahy, k bytu je k dispozici prostorná samostatná komora k uložení nepotřebných věcí, které nechcete mít v bytě.
Byt je o celkové ploše 33 m2 ( orientační výměra ), sestává se z hlavního vstupu do předsíně, ze které se vstupuje do koupelny se sprchovým koutem spol. s WC a do obytného pokoje s kuchyňským koutem. Z pokoje lze vstupovat na prostornou lodžii opatřenou roletami. V bytě je instalována nová kuchyňská linka, včetně dvoukolové sklokeremické desky, eketrické pečicí trouby, s lednicí a myčkou nádobí, v předsíni je instalována nová, prostorná vestavěná skříň pro Vaše oblečení a obuv. Není k dispozici PENB, proto i když je dům nízkoenergetický, dle zákonné povinnosti musíme uvádět kat. "G" . Budeme se těšit na vaši návštěvu. Byt je volný ihned. Bydlení je zde klidné, dostupná MHD, je to jen kousek do centra města a kousek je i Lužánecký park.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně.