Prodej rodinného domu, Krásná Ves, 215 m2

Krásná Ves

3 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 297 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKrásná Ves
ID863822
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná215 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti482 m2

Origo partneři v Krásné Vsi

Úklidové služby

Popis

Hledáte útočiště plné možností? Objevte rodinné vesnické bydlení v Krásné Vsi u Mladé Boleslavi.
Představujeme Vám unikátní příležitost stát se majiteli tradičního vesnického stavení. Toto stavení, rozdělené na obytnou a hospodářskou část s možností přestavby pro další bydlení otevírá dveře spousty možnostem pro Vaší realizaci.
V obytné části Vás v 1. NP přivítá vstupní chodba s krbovými kamny, ze které se dostanete do obývacího pokoje, kuchyně s jídelním koutem, následně do chodby, prostorné koupelny, samostatného WC a spíže. Ve 2. NP naleznete chodbu a 2 ložnice. Hospodářská část domu skrývá v 1. NP kotelnu s uhelnou, bývalé stáje a sklad zahradního nářadí. Ve 2. NP představuje rozlehlé půdní prostory, které nabízejí šanci na přestavbu k případnému bydlení.
Uzavřený, oplocený dvůr a malá zahrádka poskytují soukromí a místo pro Vaše venkovní aktivity.
Toto stavení není jen domovem, ale místem příběhů, které čekají, až je napíšete Vy.
Kontaktujte nás pro více informací.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krásné Vsi.