Pronájem bytu 2+kk, Brno, Hybešova, 31 m2 (ID: 1225913)

Hybešova, Brno

14 900 Kč
/za měsíc
+ zálohy na energie a služby 3.210,-Kč + vratná kauce + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHybešova, Brno
IDN102986
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná31 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k podnájmu byt o dispozici 2+kk o přibližné užitné ploše 31,73 m2, který je k dispozici od 01.12.2023.

Jedná se o podnájem nově zrekonstruované jednotky. Díky umístění bytové jednotky ve 3. patře nabízí jednotka krásný výhled na hrad Špilberk. Jednotka dále nabízí moderní kuchyňský kout vybavený lednicí, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a sporákem s troubou. Kuchyně je spojena s prostorným obývacím pokojem s pohodlným gaučem. V ložnici se nachází dvě pohodlné postele s nočními stolky, pracovní stoly a prostorná skříň. Koupelna nabízí sprchový kout, záchod a umyvadlo se zrcadlem. K dispozici je příprava pro připojení vlastní pračky nebo můžete využít společných prádelen, kde se nachází vždy pračky a sušičky. V bytové jednotce je k dispozici internetové připojení. Je zde možné sjednat parkovací kartu s 50% slevou. Uvedené fotografie jsou pouze ilustrační.

Byt se nachází v lukrativní oblasti v bezprostřední blízkosti centra Brna. Samotné centrum Brna je dostupné v pěší vzdálenosti. V těsné blízkosti se nachází jeden z největších dopravních uzlů v Brně – Mendlovo náměstí, které Vám zajistí bezproblémové spojení na brněnské univerzity. V okolí se nachází několik obchodů, restaurací, barů, posiloven a ostatních služeb, které Vám zpříjemní žití na tomto místě.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán z toho důvodu je uvedena třída G. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento byt vhodný právě pro Vaše nové bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102986.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.