Prodej činžovního domu, Miličín, 432 m2 (ID: 1225722)

Miličín

16 985 187 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 80 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaMiličín
ID00734
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná432 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Miličíně

Úklidové služby

Popis

Unikátní investiční příležitost v Miličíně, okres Benešov. Nabízíme k prodeji krásný, nově zrekonstruovaný bytový dům v malebné obci Miličín, kde se snoubí pohoda venkovského života s moderním bydlením. Tato nemovitost představuje skvělou investiční příležitost pro ty, kteří hledají stabilní a perspektivní investici v oblasti realit.

Nově vzniklý bytový dům vychází ze soudobé architektury okolního rázu a stávajícího objektu a je vytvořený v souladu s okolní tradiční zástavbou. Dům byl v roce 2023 rekonstruován a je těsně před rekolaudací. Investor rekolaudaci zajistí.

Rozložení domu
V domě je k dispozici celkem 5 bytových jednotek rozmístěných ve 3 nadzemních podlažích s celkovou plochou 368 m2. Dispozice a velikosti jednotek jsou následující: 3+kk (67,5 m2), 3+kk (73,6m2), 2+kk (74,4m2), 2+kk (50,9), 2+kk (53,7m2) a jeden polyfunkčně využitelný prostor.

Vybavení
Každý z bytů má přípravu na kuchyňskou linku a je vybaven novými koupelnami, plastovými okny s dvojsklem, vinylovými podlahami, keramickými obklady a dlažbou. Dodávku kuchyňské linky jsme schopni zajistit za zvýhodněných podmínek.

Konstrukce
Konstrukce domu je cihlová se zateplením.

Vytápění a ohřev vody
Byty disponují elektrickým podlahovým vytápěním. Pro ohřev vody slouží bojler umístěný v každém bytě.

Příslušenství
Ke všem jednotkám náleží sklepní kóje umístěná v prvním nadzemním podlaží. Na pozemku domu jsou umístěna celkem 3 parkovací stání.

Občanská vybavenost
Obec Miličín disponuje základní občanskou vybaveností. V obci je mateřská a základní škola, obchod, pošta i restaurace. Kompletní občanskou vybavenost najdete v nedalekém Táboře nebo Benešově.

Hlavní výhody:
Klidná lokalita v srdci přírody: Ocitněte se ve středu malebného venkovského prostředí, ideálního pro ty, kteří hledají únik z městského shonu.
Moderní bydlení s historickým šarmem: Dům kombinuje moderní vybavení s autentickými prvky, čímž vytváří příjemné a útulné prostředí.
Investiční příležitost: Zajímavá návratnost investice v oblasti, kde je pozorovatelný stabilní růst cen nemovitostí a nájmů.
Dobrá dostupnost: V blízkosti hlavních dopravních tepen, které vám umožní pohodlný přístup do okolních měst.

Bližší informace o projektu najdete také na webových stránkách Developstory projekt Miličín.

V případě dotazů nebo projevení zájmu o koupi nás neváhejte kontaktovat.

Těšíme se na viděnou.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Miličíně.