Prodej rodinného domu, Slapy, 189 m2

Slapy

12 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu a všech poplatků
Hypotéka od 59 571 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSlapy
IDBK185
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná189 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha189 m2
Plocha nemovitosti959 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Slapech

Popis

Nabízíme k prodeji dvougenerační dům se třemi samostatnými byty 4+kk, 3+kk a 1+kk o celkové výměře 189 m2 ve Slapech u Tábora. K domu náleží velikostně-ideální pozemek o výměře 959 m2, z toho zastavěná plocha je 178 m2, velikost zahrady je 781 m2.

V současné době je majitelem využívané celé přízemí domu, kde se nachází byt 4+kk o výměře 95 m2. V prvním patře jsou samostatné byty 3+kk (56 m2) a 1+kk (38 m2), které jsou momentálně pronajaté. Celkový výnos z obou bytů je 22.000,-Kč/měs. + služby. Jedná se o jedinečnou nabídku krásného bydlení v kombinaci s dlouhodobou stabilní investicí do budoucna. Možnost, jak využít tuto nemovitost je pouze na vás.

Přízemní byt je vybavený velkou kuchyňskou linkou, vestavěnou el. troubou a mikrovlnkou, sklokeramickou deskou, digestoří, vestavěnou ledničkou a myčkou nádobí. V předmětu prodeje je možné ponechat prostorný gauč, jídelní stůl a postel, ale vše záleží na dohodě s majitelem při osobním setkání. Pronajaté byty jsou vybaveny kuchyňskou linkou se všemi elektrospotřebiči.

Vytápění celého domu je řešeno 9 KW tepelným čerpadlem značky IVT. Ohřev vody v přízemním bytě je za pomoci tepelného čerpadla. Byty v 1. patře mají el. bojler. V celém domě je úsporné podlahové vytápění.

Zahrada se pyšní zastřešenou terasou o výměře 20 m2 s výhledem na bazén, který v letních dnech ocení snad každá rodina. V rohu zahrady je umístěna plechová garáž na uskladnění sekačky a různého nářadí.

Pod přístřeškem domu se nachází parkovací stání až pro dva osobní automobily.

Obec Slapy je vzdálená 3 km od Tábora, kde najdete kompletní občanskou vybavenost. Zastávka MHD se nachází 150 m od domu.

Pro více informací nebo se zájmem o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní setkání s vámi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Slapech (okr. Tábor).