Prodej činžovního domu, Pelhřimov, Masarykovo náměstí, 490 m2

Masarykovo náměstí, Pelhřimov

17 350 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 82 685 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaMasarykovo náměstí, Pelhřimov
ID143-NP06584
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná490 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Plocha budovy336 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV

Origo partneři v Pelhřimově

Popis

Nabízíme Vám k prodeji podsklepený historický bytový dům v centru města Pelhřimov na adrese Masarykovo náměstí 32. Tento patrový dům o třech podlažích s celkovou zastavěnou plochou 336 m² a užitnou plochou 490 m² poskytuje skvělou investiční příležitost s dobrým potenciálem návratnosti. V domě je 7 bytových jednotek od 1+1 po 3 + kk (vše pronajaté) a v přízemí obchod 50 m² se skladovou plochou 65 m².

Jedním z hlavních lákadel této nemovitosti je možnost pronájmu, která zaručuje stabilní a dlouhodobý příjem. Díky výhodné poloze v centru Pelhřimova je dům snadno dostupný a atraktivní pro potenciální nájemníky.

Bytový dům je napojen na inženýrské sítě: voda, kanalizace, elektřina a s možností připojení plynu je tato nemovitost připravena na okamžité využití.

Investoři, kteří hledají stabilní a perspektivní investici s možností dlouhodobého pronájmu, by měli tuto nabídku zvážit.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Pelhřimově.