Pronájem bytu 2+kk, Brno, Jánská, 57 m2

Jánská, Brno

24 990 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJánská, Brno
IDBK1053
StavbaSkeletová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná57 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Elegance a výjimečnost, to vše přinesla rekonstrukce Rezidence Blum. Lokalita domu dokonale splňuje nároky pro aktivní život ve městě. Ponořte se do atmosféry velkoměsta a současně využijte klidné zázemí a historický nádech funkcionalismu, které tato nemovitost poskytuje.

Rezidence Blum se nachází na pěší zóně ulice Jánská, jen pár kroků od náměstí Svobody a dalších přilehlých ulic, kde se odehrává veškeré dění města a odkud do pěti minut dojdete téměř kamkoli, například do těch nejlepších brněnských kavárnen a restaurací, nákupních pasáží, posiloven, wellness, divadla Reduta a Mahenova divadla, na městskou hromadnou dopravu, poštu či do bankomatu. Pokud si budete chtít udělat procházku nebo rádi běháte, park pod Špilberkem je jen 5 minut daleko.

Byt k dispozici 2+kk se nachází v 6. patře a má velikost 57,4 m2 a balkón orientovaný do vnitrobloku 3 m2. Dominantou prostorného obývacího pokoje je velká pohovka a nechybí ani TV. Dále je zde jídelní část a kuchyně. Na balkón se vstupujete do společenské části. V ložnici se nachází prostorná šatna. Koupelna s velkoformátovými obklady je vybavena kuchyňským koutem, umyvadlem a pračkou. Toaleta je zvlášť. Vytápění je centrální. Okna bytu směřují do ulice i do vnitrobloku. Samotný byt byl vybudován před rokem a vnitřní úpravy a nábytek byly dodány až nyní. Byt je nově vybaven a doposud nebyl využíván, tedy budete jeho uživateli. Klimatizace v pokojích je samozřejmostí.

Samotná funkcionalistická Rezidence Blum byla postavena ve 30. letech 20. století a na jejím návrhu se podílel architekt Blum, podle kterého je rezidence nazvána. Tato budova je podle Brněnského architektonického manuálu označována za jednu z architektonicky nejhodnotnějších funkcionalistických staveb v historickém jádru města Brna. Celý interiér domu byl zrekonstruován a vznikly zde byty, ateliéry a komerční interiéry, které poskytují jedinečné místo pro život s reprezentativními vstupními prostory a obklady imitujícími mramor. 

Celkové nájemné je ve výši 29.990,- z toho 5.000- jsou náklady bytu. Kauce je ve výši dvou nájmu s energiemi. Provize je ve výši jednoho nájmu s energiemi plus DPH. 

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.