Prodej vícegeneračního domu, Hořovice, Modřínová, 270 m2

Modřínová, Hořovice

7 900 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize RK
Hypotéka od 37 649 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaModřínová, Hořovice
ID60300523
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná270 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti600 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Hořovicích

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Naše realitní kancelář Vám nabízí k prodeji dvougenerační dům v klidné ulici v Hořovicích, okres Beroun.

Dispozičně je řešen jako 3+1 na každém patře a má celkovou výměru interiéru 270 m2. Pozemek má pak rozlohu 600 m2.

Celkem má tedy 6 samostatných pokojů, 2 kuchyně, 4 lodžie přístupné z obývacích pokojů a dvou ložnic, technickou místnost, prádelnu a půdu. Výhodou je dále prostorná garáž se sekčními vraty na dálkové ovládání. K relaxu poslouží zahrada za domem s posezením. Na pozemku je vlastní studna. Vytápění je řešeno plynovým kotlem a ohřev vody pak plynovým ohřívačem. V obývacím pokoji každého patra je stylový zděný krb.

Nemovitost svou strategickou polohou nabízí příjemné bydlení v obci s veškerou občanskou vybaveností. V těsné blízkosti lesoparku Dražovka, základní škola cca 400 m od domu, školka, gymnázium a také samotné centrum města s obchody pak asi 5 minut chůze od domu.

Hořovice jsou dobře dosažitelné z Prahy, nedaleko je nájezd na dálnici D5 směr Praha, Plzeň. Spojení s Prahou zajišťují i autobusy a vlaky. Okolní krajina a lesy Brd, CHKO Křivoklátska a Českého krasu nabízejí možnosti pěších výletů či cykloturistiky.

Dům je v soukromém vlastnictví, v původním udržovaném stavu.

Doporučujeme prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Hořovicích.