Prodej bytu 5+1, Šanov, Hlavní, 263 m2

Hlavní, Šanov

Cena na vyžádání
/za nemovitost
volejte makléři
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHlavní, Šanov
ID01662
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná263 m2
Patro2. z 2
VybavenoAno
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Jiné
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Ostatní
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Origo partneři v Šanově

Popis

Nedaleko rakouských hranic v malebné obci Šanov bychom vám rádi představili rodinný dům, který je ideálním spojením bydlení a podnikání.

Bytová jednotka s obyvatelnou plochou 203 m2 a dispozicí 5+1 s pracovním koutem nacházející se v prvním patře. K domu můžete využít průjezdnou garáž (22 m2) do dvorní části, kde vás přivítá prostorné venkovní posezení pod střechou ( 31 m2), letní vytápěná kuchyně s hernou ( 36 m2) a krásná udržovaná zahrada. Pod domem se pak ještě nachází prostorný sklep ( 83 m2). Celý dům prochází od roku 2015 kompletní postupnou rekonstrukcí, kdy většina důležitých části je již hotova.

Obytná část včetně letní kuchyně je vytápěná plynovým kotlem s rozvodem do podlah, doplněná navíc krbem s teplovodní vložkou. Dům je napojen na veškeré sítě, a přesto disponuje ještě vlastní studnou. Celý prostor bytu je klimatizován. Nabízí se zde i terasa ( 32 m2) k dotvoření dle vlastních představ. Jsou přichystány i rozvody pro centrální vysavač. Za domem ještě naleznete dva menší sklady o výměře 20 m2 a 40 m2, které se dají využít i jako další garáže.

V obci se nachází veškerá občanská vybavenost jako jsou škola, školka, sportoviště, obchod s potravinami a další služby. V okolí pak spoustu lákavých míst jako jsou rybníky, nedaleké středisko s aquaparkem Pasohlávky, rozhledny, naučné stezky, a nakonec také Laa an der Thaya.

To je pouze základní výčet důležitých informací a výhod, které koupí tohoto domu získáte. Proto pokud se vám tato nabídka líbí, neváhejte se nám ozvat a my vás rádi provedeme celou nemovitostí a probereme další podrobnosti.

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu a případné setkání

Jakub Dujíček a David Kašný

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+1 v Šanově (okr. Znojmo).

Podobné nabídky