Prodej rodinného domu, Vrbno pod Pradědem, Sadová, 220 m2 (ID: 1220465)

Sadová, Vrbno pod Pradědem

5 490 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 26 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSadová, Vrbno pod Pradědem
ID57920
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná220 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti625 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Parkování
Bazén

Origo partneři v Vrbně pod Pradědem

Popis

Nabízíme k prodeji jedinečnou dvougenerační nemovitost, která se nachází ve městě Vrbno pod Pradědem. Tento rodinný dům je nádherným spojením pohodlí, klidného městského života a přírodních krás, které nabízí tato turisty oblíbená horská oblast.

Dům se skládá ze dvou bytových jednotek, každá s dispozicí 3+1, což ho činí ideálním domovem pro dvě rodiny s dětmi, případně dva páry, anebo jako investici pro pronájem. A co víc, tato nemovitost nabízí velký potenciál pro další rozvoj - je tu možnost vytvořit další dva byty. Jeden z rozsáhlého půdního prostoru a druhý se dá vybudovat nad garáží, čímž by se dům proměnil v atraktivní čtyřbytovou nemovitost.

Dům se nachází v klidné oblasti Vrbna pod Pradědem, pouhých 20 km od nejvyšší hory Hrubého Jeseníku. Je zde veškerá občanská vybavenost, včetně školy, školky, pošty, banky, obchodů, fitness a wellness centra. Vše je v dosahu 5 minut chůze.

Jeseníky nabízí nespočet turistických a cykloturistických tras. V blízkosti Vrbna se nachází i Horské lázně Karlova Studánka, proslulé svým jedinečným prostředím a nejčistším vzduchem.

Nemovitost je vybavena fotovoltaickými panely, díky kterým jsou náklady na provoz domu minimální. Na zahradě najdete krásné posezení pod pergolou, které vás láká k relaxaci a klidným chvílím.

Neztrácejte čas a přijďte si prohlédnout tento úžasný dům, který by mohl být vaším novým domovem nebo skvělou investicí!
Těšíme se na setkání. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vrbně pod Pradědem.