Prodej rodinného domu, Záboří, 390 m2

Záboří

9 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZáboří
ID864597
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná390 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti171 m2

Origo partneři v Záboří

Popis

Nabízíme rodinný dům v klidné lokalitě Záboří u Strakonic nabízí ideální prostředí pro pohodlný život vaší rodiny.
Přízemí domu představuje prostorná kuchyně vybavená veškerými spotřebiči, která slouží jako centrum domácího života. K dispozici je také suterén s vlastním vchodem, který je v současné době využíván jako kosmetický salón s možností masáží.
V horním patře najdete dostatek prostoru pro celou rodinu v podobě prostorných pokojů. Dům je situován v klidné lokalitě s dostatkem soukromí, což umožňuje odpočinek a relaxaci bez rušení.
Venkovní prostor je dokonale vybaven pro rodinné aktivity a zábavu. Bazén s veškerou technologií poskytuje osvěžení a zábavu v teplých letních dnech. K dispozici je také zahradní domek a kamenný gril s venkovní kuchyňkou, ideální pro společné grilování a posezení s přáteli a rodinou.
Tento dům je skvělou volbou pro rodinu, která hledá pohodlné a moderní bydlení, kde je vše připraveno a čeká jen na nové majitele.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Záboří (okr. Strakonice).